OVO TI JE POSLEDNJI DAN, UBIĆU TE, MRTAV SI ČOVEK: Uputio jezive pretnje bratu i pretukao ga pred roditeljima u Zemunu!

Nemanja Nikolić

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv A.S. (39) zbog sumnje da je 4. septembra oko 17.30 sati u Zemunu, u dvorištu porodične kuće, nakon svađe udario brata pesnicom, a potom ga obuhvatio nadlakticom oko vrata i počeo da ga steže jednom rukom, a drugom da ga udara u rebra.

- Svemu su prisustvovali njihovi roditelji koji sa njima žive u istom domaćinstvu, koji su im prišli i uspeli da oslobode brata, koji je zadobio lakšu povredu - navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. 

A. S. se, kako se navodi, nakon toga oštećenom obratio rečima: "Ovo ti je poslednji dan, ubiću te, mrtav si čovek‘‘.

- Pretnje su kod oštećenog izazvale osećaj ugroženosti sopstvene bezbednosti. Javni tužilac je predložio da sud okrivljenog oglasi krivim i osudi ga zbog krivičnog dela nasilje u porodici na kaznu zatvora u trajanju od dve godine, izrekne mu meru bezbednosti Zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenim i to tako što će okrivljenom zabraniti približavanje oštećenom na udaljenosti od 200 metara i pristup u prostor oko mesta stanovanja ili mesta rada oštećenog i zabraniti dalje uznemiravanje i komunikaciju sa oštećenom u trajanju od tri godine, kao i da prema okrivljenom produži pritvor u kojem se nalazi od 04.09.2024. godine, kada je lišen slobode - saopšteno je iz tužilaštva.

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

"OGUGLALI SMO NA PORODIČNO I VRŠNJAČKO NASILJE!" Milan Ćulibrk: Na društvenim mrežama nasilnici su najveći "frajeri"  Kurir teleivizija