OTKRIVENO KO STOJI IZA NAPADA NA BOKSERA! NARUČIO UBISTVO FILIĆA PRED DECOM, PA BOMBAŠKI NAPAD I POBEGAO? Policija traga za dvojicom zbog pucnjave i eksploziva

U bekstvu se nalazi i nalogodavac, ali i izvršilac napada, međutim, za obojicom su raspisane poternice.

Kurir, Privatna Arhiva

Dalibor Filić (40) preživeo je dva napada u samo mesec dana, a kako se sumnjalo, naručeni su od strane istog nalogodavca, čiji su identitet otkrili istražitelji i za njima raspisali poternice.

Kako Kurir saznaje, reč je o B.K. (42), muškarcu dobro poznatom policiji, koji se sumnjiči da je sredinom jula unajmio M. S. da likvidira Filića, inače, vlasnika poznatog bokserskog kluba iz beogradskog naselja Kaluđerica.

Kurir, Nemanja Nikolić 

- Naša policija došla je do otkrića identiteta i izvršioca, ali i naručioca napada na Filića. Obojica se trenutno nalaze u bekstvu, a za njima su raspisane poternice - kaže izvor Kurira.

On dodaje da je nalogodavac napada za kojom se traga od ranije poznat policiji.

Privatna Arhiv  Osmnjičeni B. K.

- Radi se o čoveku koji je više puta privođen zbog različitih krivičnih dela. Bio je godinama iza rešetaka. Sa Filićem je ranije imao sukob, a sada se sumnjiči da je angažovao čoveka da ubije Dalibora Filića, i to naočigled njegovih maloletnih sinova, kada je pukom srećom izbegao metak u glavu. Takođe, B. K. se sumnjiči i da je potom angažovao još jednu osobu da baci bombu na Filićevu kuću u kojoj su se u tom trenutku nalazili žena i deca - kaže za Kurir izvor upoznat sa slučajem.

Podsećanja radi, Filić je u junu ove godine preživeo ranjavanje, a već narednog meseca i bombaški napad na njegovu porodicu, kada na svu sreću nije bilo povređenih. Oba incidenta vlasnik bokserskog kluba prijavio je policiji i izjavio da sumnja da iza svega stoji jedna osoba. Daljim radom policije, identifikovan je B.K. kao osumnjičeni nalogodavac napada, a s obzirom na to da je maskirani izvršilac u momentu kada je pucao na Filića na parkingu prodavnice u Kaluđerici, skinuo vizir sa kacige, policija je uspela i njega da identifikuje. Radi se o osumnjičenom M. S. 

Privatna Arhiva  Osumnjičeni M. S.

Kako otkriva naš izvor, Filić je je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u svojstvu oštećenog, a u istrazi koja je pokrenuta protiv odbeglih B. K. i M. S. 

- Filić je u tužilaštvu otkrio da je i 2008. godine bio na meti bombaškog napada, smatrajući da i iza tog napada stoji ista osoba, koja se, prema njegovim rečima, nameračila na njega i njegovu porodicu, zbog ranijih problema i međusobnih razmirica - kaže naš izvor.

Kako je navodno rekao na salsušanju, napadima na njega očigledno nema kraja.

- Bokser je rekao da osumnjičeni koji je u bekstvu i dalje nalazi način da preti njegovoj porodici - ističe izvor i dodaje da je ošećeni pred tužilaštvom rekao i da nakon skorašnjih napada, dobija pretnje ubistvom ukoliko svedoči.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

PUCNJAVA I TUČA U ZVEZDARSKOM PARKU?! Muškarac (46) sa prostrelnom ranom prevezen u bolnicu! Sumnja se na OVA DVA UZROKA incidenta  kurir televizija