BIVŠI VODITELJ SE KANDIDOVAO ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE! Kralj ne odustaje od političke karijere u Belgiji: Mogu ostvariti uspeh, ali ne zaboravljam svoje korene

Dejan Stanković Kralj nedavno je postao član upravnog odbora za dodeljivanje socijalne pomoći najugroženijima,

Privatna Arhiva

Dejan Stanković Kralj, poznat kao nekadašnji voditelj iz Srbije, kandidovao se za predsednika opštine Molenbek u Briselu na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 13.oktobra u Belgiji. Program na kojem gradi svoju kampanju temelji se na porodičnim i hrišćanskim vrednostima, uz poseban fokus na socijalnu politiku i unapređenje kvaliteta života u opštini.

Privatna Arhiva 

Nedavno je postao član upravnog odbora za dodeljivanje socijalne pomoći najugroženijima, što dodatno potvrđuje njegovu posvećenost rešavanju društvenih izazova.

- Moja priča je primer kako pojedinac može, uz trud i upornost, ostvariti uspeh i van svoje domovine, pri čemu ne zaboravlja svoje korene. Moj rad u Briselu doprinosi jačanju ugleda srpske zajednice u inostranstvu, ali i otvara mogućnosti za povezivanje Srbije i Belgije na više nivoa - rekao nam je Kralj.

Privatna Arhiva 

Njegove aktivnosti u Briselu privukle su pažnju kako belgijske, tako i srpske zajednice. Sa dve fakultetske diplome i znanjem pet jezika, Stanković se, pored medijske karijere, uspešno etablirao u političkom životu Belgije. Kao prvi Srbin u istoriji koji je bio kandidat iz Brisela za Evropski parlament, postigao je zapažen uspeh, osvajajući značajan broj glasova.

Kurir.rs

 Bonus video: