"Dva muška pevača će biti gosti na mom koncertu" Ilda Šaulić sprema spektakl za publiku: Biće veče za pamćenje

Kurir Televizija

Deset dana nas deli od muzičkog spektakla folk zvezde Ilde Šaulić zakazanog za 10. oktobar u MTS dvorani, ali pripreme su uveliko u toku, pa je naslednica kralja folka Šabana Šaulića tako održala jednu od poslednjih proba sa orkestrom.

Više o tome, pričala je pevačica kada je gostovala u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

This browser does not support the video element.

Ilda Šaulić o predstojećem koncertu  Kurir televizija

- Šest godina je prošlo od mog poslednjeg koncerta u Beogradu. Nekako je sada trenutak, iako su me novinari pitali svake godine što čekamo toliko, ali nekako je sada, kao i na nagovor mojih saradnika, a mislim da je MTS dvorana lepo mesto. Imamo još proba, ali je sve to već upakovano kako ja želim i biće baš lepo. Imam dva muška gosta, moje drage kolege i drago mi je što su se odazvali na moj poziv. Ja sam neko ko voli da ljude iznenadi najprijatnije, pa neću da otkrivam previše, ali mislim da će ta noć imati momente koji će i meni i njima ostati u pamćenju - započela je pevačica, pa je odgovorila na pitanje čime može da iznenadi publiku s obzirom na smo navikli na njen glas i stas:

- Uživaće u dobrim pesmama, u kvalitetnom izvođenju, orkestru Endžija Mavrića, baš smo vredno radili da to sve bude lepo. Imaće priliku da čuju i tatine obrade koje sam radila, pa će biti divnih stvari. Nisam ja šou-men, ali će to sigurno biti lepo veče sa kvalitetnom muzikom, kako i priliči.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ilda Šaulić izjava  Kurir