"NAPIŠITE OVE REČI VELIKIM SLOVIMA" Žarko Zečević se oglasio o stanju u FK Partizan i poručio ovo

Žarko Zečević se oglasio povodom aktuelne situacije u Partizanu.

Ana Paunković

Partizan bi trebalo da dobije kompletno novo rukovodstvo na sednici Skupštine zakazanoj za 11. oktobar, tako da se očekuje da će klub napustiti direktor Miloš Vazura i predsednik Milorad Vučelić. Njih dvojicu godinama iz kluba "teraju" navijači, a tokom poslednjeg meča crno-belih, protiv Mladosti iz Lučana, čule su se i pesme protiv Žarka Zečevića.

Bivši operativac Partizana, sada aktuelni potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS), provlači se kao "čovek iz senke" u Humskoj što je odlučno demantovao u razgovoru za "Maxbet Sport".

Nenad Kostić 

"Nisam vodio niti vodim klub iz senke. Ja sam čovek koji živi na suncu. Bespredmetne su te optužbe na moj račun. Nisam se mešao u rad uprave i rukovođenje klubom. I napišite ovo velikim slovima - ne učestvujem u kadriranju u FK Partizan!", odlučno je poručio Zečević.

Istakao je da ne bi mnogo komentarisao promene u rukovdstvu, ali da je svaka promena dobra za klub u ovakvoj situaciji, dok se osvrnuo i na spekulacije o dolasku Rasima Ljajića na mesto predsednika Upravnog odbora:

"Rasim je pravi čovek za to, samo je pitanje da li će da prihvati da dođe. Sve najbolje mislim o njemu", zaključio je nekadašnji košarkaš i generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan.

(Kurir sport/MaxBetSport)