Misici oduzeta titula, ona ukrala dijamante sa krune: Lagala organizatore, a onda je razotkrili na Instagramu

Lepotica proglašena za mis Moskve 2018. zamerila se organizatorima tog takmičenja, zbog čega su joj oduzete kruna i titula.

AlesiaSemerenko/Instagram

Izbori za najlepše žene jedne nacije predstavljaju defile lepote, međutim, sve češće su i poprište raznih skandala. Tako je bilo i prilikom izbora za Miss Rusije kada je kruna pripala Alesiji Semerenko.

MARVIN RECINOS / AFP / Profimedia  Izbori za miss su defile lepote, ali često i skandala

Sve se desilo 2018. godine. Lepotica proglašena za mis Moskve 2018. zamerila se organizatorima tog takmičenja, zbog čega su joj oduzete kruna i titula.

Osim laskave titule, misica dobija i gomilu obaveza kao što su zakazani događaji na kojima mora da se pojavi. Alesiji to nije bilo zanimljivo, pa je organizatorima u više navrata prijavila da je bolesna i da zbog toga ne može da ispuni unapred zakazane obaveze. Međutim, dok su je uporni zvali kako bi ispratila kalendar zakazanih obaveza, ona je uživala na letovanju. To nije sve. Bez blama je objavljivala i fotografije sa putovanja ne razmišljajući o šteti koju je sebi napravila. 

Nastao je problem i sa krunom koju je dobila uz titlu najlepše žene. Naime, pravila takmičenja su striktna i nalažu da se kruna mora držati u posebnom sefu. Alesija to nije učinila, a kada ju je vratila vidno je bila oštećena. Naime, a njoj su nedostajali neki dijamanti

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zejna želi da se prijavi sledeće godine na izbor za Miss  Kurir