SRBIN RANJEN U PUCNJAVI, RADNIK ZAPUCAO ZBOG OTKAZA: Sa kalašnjikovom upao u fabriku, direktor pao mrtav - kamera snimila STRAVIČAN TRENUTAK u Jordanu (FOTO)

Policija je uhapsila osumnjičenog ubicu nakon potrage koja je trajala 24 sata

Printscreen X

Britanski državljanin ubijen je u pucnjavi u jordanskom gradu Akaba, a u incidentu su ranjeni srpski državljanin i jedan Jordanac.

Kako je saopštila policija, maskirani muškarac u ponedeljak je upao u jednu fabriku i počeo da puca iz kalašnjikova. Tom prilikom upucao je direktora fabrike, koji je ubrzo potom preminuo od zadobijenih povreda. Srbin i Jordanac, koji su povređeni u napadu prebačeni su u bolnicu, navodi se u saopštenju policije.

Policija je uhapsila osumnjičenog ubicu u utorak, nakon potrage koja je trajala 24 sata. Motiv ovog stravičnog zločina je osveta zbog otkaza koji je nedavno dobio.

Printscreen X 

Naime, na snimku koji se pojavio na internetu vidi se maskirani muškarac kako upada u fabriku i puca u troje ljudi iz jurišne puške.

Policija je saopštila da je osumnjičeni, poreklom iz Karak u južnom Jordanu, navodno izveo napad nakon što je otpušten s posla pre nekoliko nedelja. Nju Arab je kako bi potvrdio ove tvrdnje kontaktirao je britansku ambasadu u Ammanu za komentar.

Zločin se desio u posebnoj ekonomskoj zoni Akaba u Jordanu, koja je centar slobodne zone za razne industrije, uključujući hemijsku i logističku, i gde se neki radnici navodno suočavaju s teškim uslovima rada. Prema izveštajima u prvom polugodištu ove godine podignuto je 173 radne tužbe.

Kurir.rs/New Arab

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

PUCNJAVA U RUSIJI: Napadač sa jurišnom puškom upao u vrtić i upucao dvoje dece i dadilju, potom se ubio!  Kurir televizija