SLOMILI LOBANJU MUŠKARCU U BATAJNICI, PA ZA NJIMA RASPISANA POTRAGA: Ovako su se osumnjičena braća branila u sudu! Hitno im određen pritvor

Printscreen/Youtube

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložio je policijskim službenicima PS Zemun - PI Batajnica da za braćom iz Batajnice S.D. (38) i N.D. (31), osumnjičenima za nanošenje teških telesnih povreda mladiću, raspište potragu.

Osumnjičena braća poznata u policiji od ranije pretukli su Lj. K. (31) u jednom kafiću na periferiji grada.

Nakon realizacije potrage, po nalogu javnog tužioca doneta su rešenja o zadržavanju okrivljenih, nakon čega je izvršena dokazna radnja prepoznavanja S.D. i N.D. od strane dva svedoka - očevica, pa su okrivljeni dana u tužilaštvu saslušani na sve okolnosti koje su navedene u krivičnoj prijavi.

Okrivljenima se stavlja na teret da su izazivanjem tuče i drskim i bezobzirnim ponašanjem teže remetili javni red i mir i ugrozili mir građana kada su oštećenom Lj.K. motkama naneli teške telesne povrede u vidu nagnječenja mozga i frakture dela lobanje.

S.D. je prilikom iznošenja odbrane negirao izvršenje krivičnih dela, dok je N.D. izjavio da jeste oštećenog jednom udario motkom, ali ne po glavi.

Određen im je pritvor u trajanju od 30 dana.

Kurir.rs/J.S.

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Ministar Ristić: Podržavam novinarku Jelenu S. Spasić, neću odustati od toga da se privedu pravdi oni koji pozivaju na nasilje  Kurir televizija