Muž je varao sa 20 godina mlađom, ona se pojavila u Parizu i svi su zanemeli: Nakon poniženja najlepša glumica na svetu izgleda kao milion dolara

Iza sebe ostavila lošu godinu i pojavila se u punom sjaju, svi ponovo pričaju o lepoti Natali Portman.

JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Šarmantna glumica Natali Portman izašla je iz ilegale i pojavila se na Nedelji mode u Parizu. Ona je prisustvovala reviji Stele Makartni. 

Ovo je jedno od retkih glumičinih pojavljivanja nakon ljubavnog brodoloma koji je doživela prošle godine. Naime, njen brak se posle 11 godina srušio kao kula od karata. Sve se desilo kada je Natali saznala da je suprug, baletan Bendžamin Milipojed vara

JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia  Natali Portman

Bendžamin je imao aferu sa aktivistkinjom Kamil Etjen koja je tada imala 25 godina. Ova afera nije potrajala, ali je glumica odlučila da ne oprosti suprugu neverstvo. U javnosti se sve znalo o preljubi, a čini se i da su svi oko glumice znali za to sem nje. 

Par je pokušao da prevaziđe krizu, no čini se da im to ipak nije pošlo za rukom. Izvori su nedavno tvrdili da su ipak odlučili da se razvedu jer nisu uspeli da pronađu zajednički jezik, a Natali, umesto da pati, odlučila je da se izdigne iz situacije. 

JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia  Glumica na Nedelji mode u Parizu

Glumica izgleda lepše nego ikada, te deluje da joj ovaj krh braka nije mnogo naškodio, makar se trudi da to tako ne izgleda u javnosti. Ona je blistala u Parizu i izgledala je lepše nego ikada.

Za to vreme, njeni fanovi još uvek ne mogu da se oporave od vesti o razvodu jer su delovali veoma skladno i srećno zajedno. Međutim, očigledno je da slika koju su stvarali u javnosti je samo privid. 

(Kurir.rs/Ona/M.J)