Da li je moguće da je Paf Dedi ovo uradio svojim ćerkama: Sve je javno priznao u emisiji, šokirano je gledao u reakciju voditeljke

Čuvena voditeljka ga je upitala kako izgleda kada deca čuvenog repera, a koji sebe poslednjih godina zove Love ( ljubav) imaju dečka ili devojku.

Tviter

Reper Paf Dedi nalazi se u zatvoru. Šon Kombs, javnosti poznatiji kao Pi Didi, ranije i kao Paf Dedi, nedavno je uhapšen zbog reketirsnja, trgovine ljudima i drugih kriminalnih dela i nalazi se u pritvoru u Bruklinu u Njujorku. Mnogi njegovi potezi iz prošlosti, njegove izjave i fotografije ponovo su se našli u centru pažnje.

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon novih optužbi, a gde su među žrtvama i maloletnici, ponovo se potegla priča o lažnoj slici koju je pokazivao u javnositi. On je sebe predstavljao kao porodičnog čoveka, a koji je posebno posvećen deci. Tako je u jednoj od emisija kod čuvene Elen Dedženeris govorio na temu roditeljstva. 

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia  Paf Dedi nalazi se u zatvoru i odbijena mu je kaucija

Naime, čuvena voditeljka ga je upitala kako izgleda kada deca čuvenog repera, a koji sebe poslednjih godina zove Love ( ljubav) imaju dečka ili devojku. 

"Imaš tinejdžerke, kako izgleda kada dođu kući sa momcima i upoznaju ih sa tobom kao ocem", upitala je Elen.

"Ne znam o čemu pričaš, moje ćerke imaju samo 15 godina, one nemaju momke. Bolje im je da nemaju momke", zblanuto je govorio, pa dodao da one do 17. godine neće imati momke.

Zbunjeno je pitao publiku sa koliko godina devojčice počinju da izlaze na sastanke, kada je dobio odgovor da je to 14, potpuno se pogubio. Tada je to bilo simpatično gledati zabrinutog oca za svoje ćerkice. Međutim, njima se sigurno neće svideti ovakav način reperovog vaspitanja.

Sada u svetlu svih novih optužbi u kojima se pominje da je i sam učestvovao u zlostavljanju maloletnika ovaj video dobija potpuno drugačiju konotaciju. 

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

MIKA ALEKSIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Reditelj optužen za silovanja prvi put se oglasio iz KUĆNOG PRITVORA  Kurir televizija