DILERI ZA SVOJE PRLJAVE POSLOVE KORISTE MALOLETNIKE I PENZIONERE?! Advokat tvrdi: Evo šta je sve pronađeno u ateljeu uhapšenog beogradskog slikara

"On je koristio atelje za prikrivanje droge"

Shutterstock, Kurir Televizija

Poznati slikar iz Beograda uhapšen je juče po nalogu Višeg javnog tužilaštva zbog sumnje da je u svom stanu imao mini-laboratoriju za uzgoj kanabisa. On je, takođe, osumnjičen i da je neovlašćeno držao oružje i municiju. 

Na ovu temu za Kurir televiziju govorio je advokat Radiša Roskić.

This browser does not support the video element.

Advokat o hapšenju poznatog beogradskog slikara zbog posedovanja droge  Kurir televizija

- On je koristio atelje za prikrivanje droge, i očigledno veoma uspešno. Zaprećena kazna je od 3 do 12 godina zatvora, ukoliko sud to ne okarakteriše za proizvodnju marihuane, onda je u pitanju kazna do pet godina zatvora - objasnio je na početku Roskić.

Kurir Televizija 

On je istakao i da se i za pronađeno vatreno oružje očekuje značajna kazna:

- Za oružje koje je pronađeno na teret mu se stavlja i prodaja, držanje i eventualno nošenje vatrenog oružja. Za to krivično delo je zaprećena kazna od deset godina zatvora. Pretresom ateljea je zaključeno da je on u stanu držao nešto preko 23.000 evra,.

Advokat je objasnio i da se u poslednje vreme se za prodavanje droge koriste maloletna lica ili lica u ozbiljnim godinama života.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

DROGA "KROKODIL" IZJEDA MESO! Stručnjaci upozoravaju: Ovo je jedina stvar opasnija od droge, kokain seku izlomljenim staklom!  Kurir televizija