EKSKLUZIVNO! JAHTA BOBE ŽIVOJINOVIĆA OD 300.000 € ZBOG KOJE JE SASLUŠAN: Bila usidrena u rizortu u Crnoj Gori, nosi naziv svetskog hita (VIDEO)

Bivši teniser i N.R. su osumnjičeni da su dva puta prodali jedan isti brod i uzeli dva puta po 300.000 evra, odnosno 600.000 ukupno

Kurir, Sonja Spasić

Kurir je došao do ekskluzivnih fotografija i snimka jahte zbog koje je bivši teniser i suprug Lepe Brene Slobodan Boba Živojinović u sredu saslušan povodom krivične prijave koja je podneta protiv njega i još jedne osobe.

Kurir 

Jahta, koja nosi naziv "Mamma mia", bila je usidrena u risortu u Porotinovom u Kuboru kod Herceg Novog. Kako se vidi na fotografijama i snimku, plovilo je remontovano, sređeno i usidreno. 

Kurir 

Kako je Kurir pisao, bivši teniser i N.R. su osumnjičeni da su dva puta prodao jedan isti brod i uzeli dva puta po 300.000 evra, odnosno 600.000 ukupno.

- Živojinović se sa advokatom sam javio u Tužilaštvo, gde je i saslušan kod tužioca, nakon čega je pušten - rekao je izvor Kurira upućen u slučaj. I osumnjičeni N.R, koji se tereti za pomaganje u pomenutom krivičnom delu, takođe saslušan. 

This browser does not support the video element.

Ovo je jahta zbog koje je Boba Živojinović bio na saslušanju  Kurir

Od jahte zarađuju mesečno 60.000 evra

Boba i Brena imaju jahtu dugačku čak 30 metara, sa šest spavaćih soba, a vredi čak 6.000.000 evra. Par, koji uživa da provodi na njoj i plove po celom Jadranskom moru, odlučili su da je izdaju. Ona se našla na jednom sajtu za izdavanje luksuznih jahti, po ceni od 65.000 evra za nekoliko meseci u sezoni. Kako se navodi za sajtu, jahtu možete iznajmiti i van sezone, odnosno od oktobra do aprila, po malo manjoj ceni, za nekih 60.000 evra.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs