HRVATI KIPTE OD BESA! Igrači Dinama ogorčeni na sudiju zbog nedosuđenog penala: Mi smo mali klub, pa mogu ovo da nam rade!

Screenshot

Fudbaleri Dinama odigrali su na svom terenu nerešeno sa Monakom (2:2) u drugom kolu Lige šampiona.

Dinamo je imao prednost od 2:0, ali je Monako uspeo da se vrati u meč i golom sa bele tačke u 90. minutu meča stigne do boda.

Nakon utakmice igrači zagrebačkog kluba osuli su paljbu po sudiji Harmu Osmersu, jer smatraju da ih je žestoko oštetio na ovom meču.

U 81. minutu utakmice, pri rezultatu 2:1 u korist Dinama, u Bruno Petković je pao u kaznenom prostoru Monaka, ali nemački sudija je umesto penala dosudio prekršaj u napadu, što je razbesnelo Hrvate.

Da stvar bude još gora po hrvatski tim, nakon slične situacije na drugoj strani terena Nemac je u 90. minutu dosudio penal za Monako, koji je nakon toga stigao do izjednačenja.

"Nije mi jasan kriterijum suđenja, ne želim da se vadim na to, ali neke odluke su išle na njihovu stranu. Pitao sam sudiju - ako ovo na Bruni nije penal, kako ono može biti? Stvarno mi nisu jasne te odluke", rekao je Bturina nakon meča.

"Kažu mi da je na Petku bio penal kao što je bio i njihov. Mi smo jedan mali klub kome ovo mogu da naprave", dodao je razočarani Mišić.

Spornu situaciju iz 81. minuta pogledajte OVDE.

Dinamo nakon dva odigrana kola ima jedan osvojen bod u elitnom takmičenju.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Liga šampiona, Zvezda - Siti, sat vremena pre početka  MONDO/Dušan Ninković