Jelena rodila dečaka, pa bliznakinje, a juče su na svet došle i trojke: Radmila, Bogdana i Milutin poranili pre termina!

Petočlana porodica Krnić iz Konaka postala bogatija za tri nova člana!

Privatna Arhiva

Petočlana porodica iz Konaka, sela kod Sečnja, postala je bogatija za tri nova člana! Majka Jelena Krnić (34) porodila se juče ujutru i na svet donela dve devojčice i jednog dečaka!

Prvo dete - dečak, druga trudnoća - bliznakinje, treća trudnoća - trojke! Iako je termin za porođaj bio krajem oktobra, početkom novembra, bebe su požurile.

Privatna Arhiva  Krnići postali bogatiji za tri nova člana

Podsetimo, Jelena i njen suprug Miloš (34) imaju sina Dušana (10), koji je rođen 2014. godine, a četiri godine kasnije rodile su se Anđelija i Stefanija (6).

Sve Jelenine trudnoće začete su prirodnim putem, zato su i bili šokirani, prvo blizancima, a potom i trojkama.

Jelena se juče ujutru porodila u GAK Narodni front u 32. nedelji.

- Imala sam bolove i doktorka me porodila juče ujutru na carski rez. Još uvek se ne osećam baš najbolje. Bebe su sada u inkubatoru, dve devojčice i jedan dečak - Radmila, Bogdana i Milutin. S obzirom da sam tek juče operisana još uvek se oporavljam i nisam još videla bebe - rekla je Jelena za Kurir.

Privatna Arhiva  Jelena se porodila i na svet donela trojke

Sve je u redu, ali su, prema njenim rečima, zbog male kilaže bebe u inkubatoru.

- Samostalno dišu i nadam se da će da brzo napreduju. Rekli su da će biti dve nedelje u inkubatoru, ali to može da bude i kraće, sve zavisi. Nisam ih još uvek videla, bila sam u totalnoj anesteziji, nisam u mogućnosti da odem do njih - kaže nam Jelena.

Deca i suprug su presrećni.

- Divno su reagovali i željno nas iščekuju - dodala je.

This browser does not support the video element.

: Žensko telo pre i u trudnoći   TikTok/ quenchyouradventure