SERBIA EPIC VRAĆA SE NA ZLATIBOR Ljubitelji trčanja, planinskog biciklizma i e-bikea uživaće na prelepoj planini

Serbia Epic Zlatibor MTB etapna trka i trail okupiće i ove godine sve ljubitelje trčanja, planinskog biciklizma i e-bike-a

Promo

U subotu 12. i 13. oktobra uz adrenalisnku avanturu na jednoj od najlepših srpskih planina trčaće se kroz najlepše predele Zlatibora po stazama dugim 10 km i 6 km, sa startom na vrhu Gold gondole u 12 časova, dok će biciklistička trka biti organizovana u etapama u trajanju o dva dana, na stazi dugoj 25 km prvog dana i 45 km drugog dana.

Promo 

Premijerno, svi takmičari poći će na trku iz centra Zlatibora gondolom na start, te zbog ove ekskluzive koja će doneti novu atrakciju takmičenju.

Serbia Epic serija ove godine privukla je veliku pažnju sportista i javnosti uz brojne sadržaje i prestižne trke. Od Andrevlja, gde su se biciklisti širom sveta takmičili za olimpijske bodove, preko Petrovaradinske tvrđave, spektakularnih trka i pravog porodičnog dana uz kocert Željka Vasića i trke za najmlađe, do međunarodne UCI trke u Požarevcu, kao i adrenalinskog doživljaja uz trail i bisciklističke trke u Vrnjačkoj Banji i koncert Aleksandre Radović. Letnje izdanje Sebia Epic serije nastavilo se na “krovu Srbije”, Staroj planini a završnicu ovogodišnjih takmičenja s nestrpljenjem očekujemo na Zlatiboru.

Promo 

U godini kada srpski biciklisti slave 140 godina biciklizma u Srbiji, Serbia Epic proslavlja ovaj veliki jubilej uz trke najvišeg ranga i afirmaciju našeg sporta u svetu, dodajući nove sportske izazove. Biciklistički klub Novi Sad ističe da je Serbia EPIC nov sportsko turistički proizvod koji za cilj ima razvoj novih destinacija pogodnih za sportski turizam i slanje afirmativne slike o Srbiji zemljama širom sveta.

Serbia Epic seriju podržali su Ministarstvo turizma i omladine, Grad Novi Sad - Uprava za sport i omladinu, uprava za kulturu, uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Grad Požarevac, Opština Vrnjačka Banja, Opština Knjaževac, Opština Čajetina, TO Zlatibor i brojni sponzori.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

VOZIO BICIKL BUKVALNO KROZ OBLAKE! Čačanin se sprema za VELIKI PODVIG! Evo šta planira da postigne NA DVA TOČKA (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija