"NEĆU DOZVOLITI DA SVALE SVU KRIVICU NA TEBE" Bližnje i dalje muči smrt poštara Miloša, 13.000 evra nestali zajedno sa njim: Ne verujem u to ni reč!

Posle tri dana potrage, pronađeno je vozilo kojim je Miloš prevozio novac, a potom i njegovo telo u koritu reke Morače.

Screenshot, Profimedia/AFP/Savo Prelević

Misterija nestanka i smrti mladog poštara iz Danilovgrada, Miloša Stamatovića (25) i posle dve godine je pod velom tajni, s obzirom na to da je istraga pokazala da se ipak ne radi o ubistvu. Međutim, njegove bližnje i dalje muči činjenica u kakvom stanju je Miloš pronađen samo tri dana nakon nestanka i polazeći od toga i danas se nadaju da će prava istina nekada isplivati.

Društvene Mreže  Miloš Stamatović

Mladi poštar je, podsetimo, nestao 17. decembra 2022. godine, kada je sa 15.000 evra krenuo da razduži penzije. Njegov nestanak prijavile su kolege kada se mladić nije vratio sa terena da razduži smenu. Nakon nestanka, u Botunu je pronađeno vozilo kojim je mladić prevozio novac, gde su zatekli samo sumu između dve i tri hiljade evra.

Ipak, njegov misteriozni nestanak ubrzo je dobio epilog. Nažalost, 20. decembra u koritu reke Morače, pronađeno je njegovo telo u vodi i sa zavezanim rukama sa prednje strane, a obdukcioni nalaz potvrdio je da je utopljenje uzrok smrti mladića, odnosno da je Miloš izvršio samoubistvo, sa čime se i dan danas njegovi bližnji ne mire.

- 600 dana je od kad te nema... Može da prođe još 600 000 000, ja im nikada verovati neću u sud koji su doneli! Ja im nikada neću dati za pravo da samo na tebe svale krivicu. Pisaću i dalje kao što sam i do sad, i podsećati često one koji zaista treba da odgovaraju, da si življi nego ikad! Nadam se iskreno da će pravda kad tad izaći na videlo, jer više verujem tebi čija usta ne mogu da pričaju, nego njima koji ne zaklapaju! Počivaj u miru uz svoju majku, tu si najsigurniji! - piše u objavi Miloševe bliske osobe.

Pored velike misterije koja se mesecima provlačila u javnosti, mnoga pitanja ostala su uskraćena za odgovor - gde je ostatak novca koji je mladić tog dana poneo sa sobom i kako je uopšte Stamatović uspeo sam sebi da veže ruke?