KO JE DESINGERICINA ŽENA KOJA SE NAŠLA U TUČI: Bila u rijalitiju, muvao je Gastoz, a evo čime se bavi

Nevena i Desingerica su zajedno od školskih dana

Printscreen

Ceo Balkan bruji o kontroverznom reperu Dragomiru Despiću, koji je poznat pod umetničkim imenom Desingerica. Javnost ga je upoznala dok je bio deo dvojca. Nastupao je sa kolegom Luletom Pljugicom, ali su se ubrzo rastali i svako je karijeru nastavio svojim putem.

Za Desingericom lude mnoge žene, ali je poznati reper već dugo zauzet. Uživa u srećnom braku sa lepom Nevenom, sa kojom se zabavlja još od školskih dana.

- Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga poslednje 3 godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice. To je bilo još u periodu srednje škole. Drugarica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je istorija - rekla je Nevena na samom početku - rekla je proše godine Nevena.

Iz velike ljubavi dobili su i ćerku Dunju koja je postala centar njihovog sveta, ali kako Despić ima previše posla i nastupa, često je van zemlje pa ne stiže mnogo vremena da provodi sa njom.

Zbog toga njegova supruga trenutno nema posao. Zadužena je samo da brine o njihovoj ćerki, da joj pruža svu potrebnu ljubav i izvede je na pravi put.

Desingerica neretko ističe da je muškarac taj koji treba da radi i donosi novac u kuću, a da žena treba da uživa i brine o porodici, pa svoj stav primenjuje i u delo.

Ipak, Nevena je pronašla način da zaradi, tako što se snima za društvene mreže. Ne krije da u tome uživa, pa je jednom prilikom izjavila da će to postati njeno zvanično zanimanje.

- Trenutno sam nezaposlena jer sam posvećena ćerki sa kojom provodim najviše vremena. Slobodne trenutke sam koristila na TiktToku, a popularnost koju sam tamo stekla je došla iznenadno. Vremenom sam počela da snimam lajvove i da od toga zarađujem, a planiram da se uskoro aktivnije posvetim tome, pa da se i zvanično vodim kao Tiktokerka - izjavila je Nevena prošle godine za Alo!.

Inače, Desingericina supruga bila je deo rijaliti programa "Maldivi" koji se emitovao na Hepi televiziji. Tamo se zadržala samo dve nedelje, a u rijalitiju je tada učestvovao i Nenad Marinković Gastoz.

Kada joj je Gastoz u rijalitiju prišao, ona ga je opomenula:

- Čuješ li s druge strane zida kako neko stalno prolazi motorom i turira? To je moj dečko. Tako mi stavlja do znanja da je prisutan i da ne smem drugog da gledam. Kapiraš? On ovuda prolazi i danju i noću. Čujem ga. Ne smem da pogrešim - rekla mu je Nevena u rijalitiju, a Gastoz je shvatio poruku, pa se udaljio od nje.

Podsetimo, Desingerica se u sredu, 2. oktobra, našao u centru skandala kada je isplivao snimak tuče u kojoj je učestvovao.

Reper je otkrio da je tokom tuče udarena njegova supruga, zbog čega je morao da reaguje.

- Taj čovek je gurnuo seoska kolica pod auto, bukvalno da izginem, ja sam ukočio i ništa. Napao me čovek, nisam ga ni pipnuo, onda je izašao njegov sin da se bije sa mnom. Tek na onom snimku na kom se vidi da su mi udarili ženu, udario je po licu, onda sam krenuo da nabodem i to ne ovog čoveka, nego njegovog sina, ovog visokog koji može da se bije sa mnom... Ne može ovaj čovek da se bije sa mnom, taj nije dobio ništa, nisam ga pipnuo. U principu, ja sam napadnut, nisam ja nikog napao - rekao je reper.

kurir.rs/telegraf