PEVAČ DOBIO NEOČEKIVANI POKLON OD KOLEGINICE! Ovim ga je iznenadila, a on je to ponosno objavio (VIDEO)

Vladan Grujović Gruja muzikom se bavi već 20 godina, a sada je odlučio da se predstavi publici prvom samostalnom pesmom, koja mu je neobično draga

Nelić

Vladan Grujović Gruja muzikom se bavi već 20 godina, a sada je odlučio da se predstavi publici prvom samostalnom pesmom, koja mu je neobično draga.

Nelić 

Naime, Gruja, koji je sa "Čikago bendom" svojevremeno obišao Evropu i Ameriku, numeru "Ivana" dobio je na poklon od koleginice iz pomenute grupe, ali je ona sticajem okolnosti dugo čekala na puštanje u etar, da bi je konačno objavio u saradnji sa Aleksandrom Sofronijevićem i njegovom produkcijskom kućom "AS STUDIOTON".

Nelić 

- Puno godina je prošlo od kada sam ovu pesmu snimio u Sofronim studiju u Kraljevu. Ali, pošto se sve dešava onda kada mu je vreme, verujem da ima razloga što je pesma sačekala pravi trenutak i što je tek sada objavljujemo. U novom miksu Sofra i Leka su napravili pravo čudo i moja pesma sada je zasijala punim sjajem - rekao je Gruja, čija je "Ivana" već izazvala pažnju i pozitivne komentare publike.

Inače, ovaj pevač već duže vreme samostalno nastupa širom Srbije i poznat je po dobroj atmosferi koju pravi.

Kurir.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Aleksandar Sofronijević  Kurir televizija