"U TRUDNOĆI SAM OSETILA NEŠTO ČUDNO" Adriana Kadar otkrila promenu na dojci: Rečeno mi je da se javim...

Otvoreno o promeni koja ju je zabrinula, poslala javni apel

Printscreen

Snajka Teodore Džehverović, Adriana Kadar, veoma je aktivna na društvenim mrežama gde sa pratiocima deli trenutke iz svakodnevnog života.

Adriana je sada apelovala na sve žene da idu na redovne ginekološke preglede i otkrila da je tokom trudnoće primetila da ima promene na dojci.

Printscreen/Instagram 

- S vremena na vreme odradim sebi pregled dojki i prošle godine kada sam bila trudna, osetila sam nešto čudno i odmah otišla na pregled. Hvala Bogu sve je bilo u redu. Rečeno mi je da čim prestanem da dojim dođem ponovo na pregled. To je nešto što ne smemo da zaboravimo. Nadam se da sam vas podstakla da već sutra zakažete svoj preventivni pregled dojki. To je samo 15-20 minuta, a može značiti mnogo - poručila je ona putem svog Instagram naloga.

Printskrin/Instagram 

Sava i Adriana razlika u godinama
Podsetimo, veza Save i Adriane bila je žestoko komentarisana zbog razlike u godinama jer su započeli vezu kad je ona imala 14. godina, a on 29.

O vezi sina i tada maloletne snajke, Savina majka Gordana Džehverović navela je jednom prilikom kako je odmah svog sina posavetovala da on ode kod njenih roditelja i kaže im kako stvari stoje.

- Budući da subotom i nedeljom ne radi, ode tamo kod nje i roditelja. Kad se mala zaljubila, mama je to znala, ona ih je podržavala. Kad su krenuli mama je podržavala. Međutim, ja sam rekla da ide da porazgovara sa njenim ocem i on otišao i pokucao na vrata - pričala je Džehverovićka Viktoriji tokom svog boravka u "Zadruzi".

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 395  Kurir TV