VLASNIK OBJEKTA ZNA O ČEMU SE RADI! Kurir televizija uživo o bombi u Zubinom Potoku: Jeziva eksplozija koja je uznemirila čak i okolna sela

Kurir TV, Mladen Miletić/Kurir Tv

Poslednjih desetak dana u srpskim sredinama na severu Kosova i Metohije učestale su eksplozije, pre svega u naseljenim mestima, a poslednja se dogodila noćas u jednom objektu u Zubinom Potoku.

U izveštajima tzv. policije Kosova ne navodi se mnogo, osim činjenice da je istraga u toku. Ipak, lolakno stanovništvo brinu ovakva dešavanja. Novinar Darko Mirković je za "Puls Srbije" sa lica mesta izneo najnovije informacije ovog slučaja.

This browser does not support the video element.

Najnovije informacije o eksploziji u centru Zubinog Potoka  Kurir televizija

- Bezbednosnu situaciju narušavaju upravo ovakve vesti, a noćas, oko 23 sata, u samom centru Zubinog Potoka dogodila se snažna eksplozija, koja je bukvalno uznemirila stanovnike ove opštine, ali i okolnih sela. U telefonskom, neformalnom, razgovoru sa vlasnikom objekta, nam je rekao da zna o čemu se radi. Posebno zabrinjavajuća činjenica je da on smatra su nepoznati počinioci imali na umu da objekat delimično poruše. Na drugoj strani, pomenuli smo tu tzv. kosovsku policiju koji su izašli na lice mesta i napravili zapisnik, ali očigledno da se priča tu završava - rekao je Mirković, pa nastavio: 

- Vlasnik je takođe rekao da ga nisu kontaktirali. U ovom trenutku, mi se nalazimo u centru Zvečana, ispred benzijske pumpe na koju je takođe bačena eksplozivna naprava. Pumpa je prilično oštećena, ali su oštećene i okolne kuće. Zabrinjava to što se sve to dešava u samom centru opštine.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

"Ako Srbija ne pošalje vojsku na Kosovo, uvek može zadati ekonomski udarac" Strručnjaci analiziraju: Šta bi nam donela okupacija?  Kurir televizija