Pečemo pužiće na smederevcu i živimo kao gorštaci: Gagi Jovanović i Branka Pujić napusitli grad, a ovo je njihova drvena kuća na planini

Imamo naš mir. Ispod drvene kućice je prostor, tu je sto za bilijar, sto za stoni tenis, pikado, ima tu dosta sportova koji mogu da se igraju", istakao je Gagi Jovanović.

youtube/ajbalkans

Glumac Dragan Gagi Jovanović danas proslavlja svoj 59. rođendan. Popularni umetnik koji važi za jedno omiljenih lica na domaćim prostorima, godinama unazad živi na tri relacije.

youtube/ajbalkans 


Non-stop su između Zemuna, Zlatibora i Herceg Novog, a tako im, kako ističu, jako prija. U poslednje vreme sve češće im se pridružuje i ćerka Anđela Jovanović, koja je krenula stopama slavnih roditelja, a očekuje i prinovu.


Njihov idilični kutak je na Zlatiboru.

youtube/ajbalkans 


S obzirom na to da ga prethodnih godina muče problemi s kičmom, odnosno diskus hernija, boravak na planini i svežem vazduhu svakako mu prija. Uživa u prirodi, druži se sa meštanima, živi kao sav normalan svet, a kada mu zatreba nešto iz prodavnice, tu je motor.

youtube/ajbalkans 


Do njihovog imanja ne može da se dođe lako, već zemljani put vodi do kuće koja je ušuškana u hrastovu i bukovu šumu.


- Odlučili smo da imamo mir, da živimo sa prirodom, da budemo u prirodi. To smo zajedno shvatili, baš sam pomislio da će to biti teško, da se ona pomeri iz grada, da ode u šumu, na planinu, da živi sa nekim gorštakom tamo. Branki se to dopalo, napravili smo naš mali raj na planini. Moralo je tu da bude i mesta za primorje, Branka to mnogo voli, boravak kraj mora se podrazumeva - kazao je Gagi Jovanović sa osmehom na licu u emisiji "U krugu porodice".

Printskrin/Instagram 


Branka je tom prilikom istakla da je ponosna na svoje kulinarske sposobnosti u kuhinji, koje sa godinama postaju sve bolje i bolje.


- Kuvam i spremam na "smederevcu", tek sad doživljavam svoj vrhunac kulinarskog umeća. Mama me je učila da spremam pužiće, to ima specifičan ukus kad je u "smederevcu", evo, pohvali me, Dragane... (smeh) U punom smo kontaktu sa prirodom - rekla je Branka.

Printscreen/AlJazeera/Youtube 


Porodično druženje ne propušta i mlada glumica Anđela Jovanović, koja često sa suprugom Mihailom Dudašem uživa u prirodi iščekujući prinovu.


- Imamo naš mir. Ispod drvene kućice je prostor, tu je sto za bilijar, sto za stoni tenis, pikado, ima tu dosta sportova koji mogu da se igraju. Mnogo toga lepog je tu, šetnje su tu najlepše od svega - kazao je Dragan Jovanović.

Printscreen/Instagram 

- Slušamo ploče, kad se najedemo projice. Imamo kasete, božanstvene neke, nikad nismo toliko plesali kao na Zlatiboru - dodala je Branka.

printscreen/instagram/_blejzmodesti 

- Moderan život je usmeren na neke uloge, svi igraju neke uloge. Svi su neko drugi, užasno im je važno kako ih vide drugi. Umetnost je došla u problematičan period, skoro da je biznis, a ne umetnost. Sve te neke stvari su me udaljile od modernog. Ja sam sam sebi najveći kritičar, strog sam kritičar. Izgubio sam želju za prikazivanjem, za novcem, za karijerom, sve to što se desilo sa pametnim telefonima, ja i dalje imam Nokiju onu za poruke, to je to - zaključio je Gagi za gorepomenutu emisiju.

(Kurir.rs/I.M.)

This browser does not support the video element.

Gagi Jovanović pruža podršku Novaku Đokoviću uz užičko kolo  Instagram/_blejzmodesti