ZARADU UPLATILI ZA KRISTIJANA: Human gest dvojice Lozničana Luke i Milutina! Kosili, orezivali, cepali drva - sve za mališana

Kurir.rs/T.Ilić

LOZNICA - Sa željom da koliko-toliko pomognu u prikupljanju 14.000 evra, koliko je potrebno za lečenje trogodišnjeg Kristijana Vučetića iz Loznice, dvojica njegovih mladih sugrađana Luka Krstić Krle i Milutin Filipović organizovali su sedmodnevnu humanitarnu akciju. Oni su svu zaradu, Kostić od košenja, seče drva, orezivanja i ostalih poslova koje obavlja, a Filipović od kamionskog prevoza roba, juče uplatili na račun za lečenje dečaka.

Krstić je uspeo da zaradi šesnaest, a Filipović dvanaest hiljada dinara, pa je ukupno 28.000 došlo od njih dvojice. Devetnaestogodišnji Krstić kaže da to nije neki veliki iznos, ali da bi bilo lepo kada bi svako uradio koliko može da pomogne ne samo ovom dečaku već i ostalim kojima je potrebna pomoć, pre svega na planu zdravlja.

Kurir.rs/T.Ilić 

On je, inače, u sličnoj akciji tokom avgusta sakupio 31.200 dinara i uplatio na račun osamnaestogodišnjeg sugrađanina Đorđa Jovanovića kome je prošle godine obavljena transplantacija koštane srži, ali se bolest vratila i ponovo prima hemioterapije. Podsetimo, mali Kristijan
ima poremećaj u hodu zbog urođene deformacije stopala i skraćene tetive, ali bi mogao normalno da hoda ukoliko bi otišao na operaciju u Beč. Za operaciju i ostale prateće troškove na putu ka njegovom ozdravljenju potreban mu je novac koji dečakova majka Jelena Bojić pokušava da obezbedi. 

Kurir.rs/T.Ilić