PSI IZAŠLI IZ BOKSA, PA VUKLI I GRIZLI ČOVEKA: Novi detalji napada kod Obrenovca, evo koje delo se stavlja na teret vlasniku životinja!

Kurir.rs/T.Ilić

Dva vlasnička psa izujedala su juče G. S. (55) i nanela mu povrede po telu u Bariču kod Obrenovca. 

Incident se dogodio juče u naselju u kome živi povređeni G. S. 

- Psi mešanci su u vlasništvu S. M. (51) koji je navodno, bio tu kada su životinje napale njegovog komšiju G. S. Iz za sada nepoznatog razloga psi su izašli iz boksa, napustili dvorište i ščepali G. S. kome su tom prilikom naneli povrede na vratu, grudima i rukama - kaže naš dobro obavešten izvor i dodaje:

- Čovek je počeo da doziva pomoć i pokušao je da se otrgne od pasa koji su ga zubima kidali. Vukli su mu, navodno, odeću i grizli ga. Vlasnik pasa je, navodno, pritekao u pomoć. Sve se brzo odigralo.

Kako navodi naš sagovornik koji je dobro obavešten, kaže da je povređeni G. S. pevezen u Dom zdravlja u Obrenovcu.

- G. S. je prevezen u obrenovački Dom zdravlja gde su mu povrede sanirane, a radi dalje dijagnostike on je prevezen za Beograd. Policija i dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu izašli su na teren - navodi sagovornik i dodaje:

 - Navodno, vlasnik pasa koji su izujedali G. S. rekao je da se oni poznaju i da mu je jako žao što je do svega toga došlo i što je nesrećni čovek povređen. S. M. nije preveden, ali mu za sada nadležno tužilaštvo u Obrenovcu na teret stavlja da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti

Naš sagovornik dodaje da je obrenovačko tužilaštvo naložilo dalje radnje kako bi se utvrdile sve činjenice u ovom postupku. 

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Rasa psa koja nije za porodicu  TikTok/iamwillatherton