REAKCIJA TODORIĆA NA SAOPŠTENJE DELEGATA KSS O PARTIZANU: Čudno je da nisu napisali svoja imena

Dragan Todorić odgovorio je delegatima KSS koji su se oglasili saopštenjem o Partizanu.

Starsport

Delegati skupštine Košarkaškog saveza Srbije oglasili su se povodom reakcija čelnika Partizana na izbor Nebojše Čovića na mesto predsednika krovne organizacije srpske košarke. Na to saopštenje reagovao je Dragan Todorić, savetnik predsednika crno-belih i delegat kluba iz Humske u Skupštini KSS.

„Čudno je da delegati nisu napisali svoja imena. Niko se nije potpisao svojim imenom i prezimenom. Niko mene nije konsultovao u vezi sa tim saopštenjem, iako i ja obavljam funkcijom delegata. Mene, koji imam drugačiji stav, niko nije ništa pitao“, rekao je Dragan Todorić za Sportklub.

„Pokazano je kako će u narednom periodu stvari funkcionisati u KSS. Da li sada KK Partizan treba da sluša lekcije od tih ljudi“, pitao se delegat koji predstavlja KK Partizan u KSS.

Podsetimo, saopštenju koje su izdali delegati KSS stoji da da oni smatraju "da su reakcije Ostoje Mijailovića i Zorana Savića nedostojne jednog takvog kluba kao što je Partizan i da su primorani da se oglase javno i da navedeni funkcioneri ne shvataju težinu i delikatnost trenutka u kom se nalazi srpska košarka". Pogledajte i njihovo saopštenje:

(Kurir sport)