Drama u "Komšiluku": Dragana i Zoran trijumfovali u poslednjem trenutku, Ena i Đorđe oduševili takmičare, ali nisu uspeli!

Kurir Televizija

U najnovijoj epizodi emisije "Komšiluk", takmičarska atmosfera je bila na vrhuncu! Ovoga puta snage su odmerili Dragana i Zoran (tim 4) protiv Ene i Đorđa (tim 5), a jela koja su spremali mogla bi se naći na trpezi svakog ljubitelja dobre hrane - pohovane palačinke i neizostavna ruska salata.

Kurir Televizija 

Kao i obično, sve je počelo kvizom pred nabavku. Ova runda kviza donela je izazove za oba tima, jer su i jedni i drugi tačno odgovorili samo na po jedno pitanje. To je značilo da su dobili samo osnovni spisak namirnica i imali svega 60 sekundi za nabavku. Bez dodatnih sastojaka i luksuznih namirnica, takmičari su morali da se oslone na svoju kreativnost i veštine kako bi impresionirali žiri.

Kuhinja je bila puna napetosti i uzbuđenja dok su takmičari žonglirali sa pripremom pohovanih palačinki i ruske salate. Svaki tim je imao svoj pristup - Dragana i Zoran su išli na tradicionalne ukuse i sigurne tehnike, dok su Ena i Đorđe dodali svoju notu modernizacije klasičnih recepata, dajući jelima malo svežine i inovacije.

Kurir Televizija 

Nakon završetka kuvanja, došlo je vreme za ocenjivanje. Ostali takmičari bili su podeljeni u mišljenju, ali većinu svojih bodova dali su timu 5 – Eni i Đorđu. Njihov savremeni pristup klasičnim jelima oduševio je mnoge, ali prava drama je nastupila kada su sudije - voditelji Raša Vlačić i Mirka Vasiljević - došli na degustaciju. Nakon pažljivog razmatranja i kušanja oba jela, presudile su nijanse.

- Oba jela su bila neverovatno ukusna i to je bila borba na tankoj žici - rekao je Raša, dodajući da su odluku doneli nakon duge diskusije. Na kraju, njihov glas je otišao Dragani i Zoranu, čime su tim 4 doveli na čelo tabele sa ukupno 9 poena.

Kurir Televizija 

Iako su Ena i Đorđe dali sve od sebe i oduševili većinu takmičara, voditelji su ocenili da su Dragana i Zoran ipak bili za dlaku bolji.

Trenutna rang lista nakon ove epizode:

  1. Zorana i Dragana – 9 poena
  2. Katarina i Aleksa – 7 poena
  3. Vesna i Igor – 7 poena
  4. Ena i Đorđe – 3 poena
  5. Nikola i Aleksandar – 2 poena



Kurir Televizija 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

Vrhunski kuvar Radomir Raša Vlačić otkrio tajnu za savršen BBQ sos   Kurir televizija