(VIDEO) OVAKO JE UHAPŠEN TINEJDŽER (19) KOJI JE POVEZAN SA ORUŽJEM U GARAŽI: Oglasio se Dačić i otkrio detalje akcije na Novom Beogradu

Mup

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku identifikacije kriminalne grupe koja je skrivala veću količinu oružja u garaži u Novom Beogradu, uhapsili još jednu osobu.

- U nastavku identifikacije kriminalne grupe koja je skrivala veću količinu oružja u garaži u Novom Beogradu i oružje i drogu u automobilu "bmv", uhapšen je V. K. (19) iz Beograda. On se tereti da je kao pripadnik ove kriminalne grupe izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - naveo je Dačić.

Mup 

Mup 

Kako je dodao u saopštenju, osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužilaštvu na dalje postupanje.

This browser does not support the video element.

Hapšenje zbog oružja na Novom Beogradu  MUP

Podsećamo, vest o hapšenju je potvrdio za "Kurir" i glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović.

U okviru ove akcije prošle sedmice uhapšeno je dvoje osumnjičenih N.D. (24) i A.B. (20) , koji su na saslušanju izneli svoju odbranu, nakon čega im je na predlog tužilaštva Viši sudu u Beogradu odredio pritvor. Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenima se na teret stavljaju krivična dela Udruživanje radi vršenja krivičnih dela, Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u saizvršilaštvu i Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

Kurir.rs