EVO KAKO JE ANA RADULOVIĆ IZGLEDALA PRE SVIH KOREKCIJA! Voditeljka otkrila šta je sve operisala, a fotografije sve govore! (FOTO)

ATAIMAGES

Voditeljka Ana Radulović protekle sezone se pridružila već poznatoj ekipi voditelja rijalitija "Elita", a u novoj ulozi se odlično snašla.

Otkako se pojavila na malim ekranima, Ana privlači veliku pažnju javnosti, što zbog lepog lica, što zbog isklesanog tela. Ipak, mnogi se pitaju kako je Radulovićeva izgledala pre svih estetskih korekcija koje je imala.

Ona se nedavno našla i na meti osuda i komentara da se podvrgla estetskim korekcijama i intervencijama bez ikakve potrebe i da je preterala sa njima, pa je tada otkrila da li je i šta uradila na sebi.

- Ja ne znam šta je sa ljudima, evo sad ću reći svima, moje su jagodice, moje obrve, moja brada, moje oči, radila sam grudi i usne i to je sve - nasmejala se Ana komentarišući da podržava estetske korekcije kako bi neko radio na samopouzdanju, ali da ne treba preterivati ni u čemu - rekla je ona za "Srbiju Danas".

Na Instagram profilu voditeljke mogu se nalaze se i fotografije koje su nastale pre ovih intervencija i primetno je da je ona tada izgledala drugačije nego danas.

Voditeljka tada po svemu sudeći nije imala silikone i grudima, ali je uvek brinula o svom stajlingu i negovala sebe, te se njen izgled tada nije previše razlikovao od sadašnjeg, a komentari svakako nisu izostali:

"Ana je uvek bila lepa, tačno je korigovala sve sa merom", "Brutalna tada, a i sada", "Izgleda dosta starije na starim slikama, kao da se sada podmladila" - bili su samo neki od komentara.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ana Radulović: Dobila sam izvinjenje od Ivana Marinkovića, a burmu i dalje ne nosim  Kurir