ĆERKA MOĆNIKA IZ SRBIJE ŽIVI KAO IZ BAJKE U DVORCU NA DEDINJU! Ima 23 godine, naslediće milione, a jednom je objavila sliku bez gacica - šok prizor

Vila na Dedinju Filipa i Madlene dobila je ime upravo po njihovoj naslednici, koja im je ulepšala život 2000. godine kada je postala deo njihove porodice

Printscreen

Filip i Madlena Cepter važe za jedan od najmoćnijih bračnih parova, ne samo u Srbiji, već i šire. Nije tajna da su izuzetno bogati, kao i da žive na relaciji Monako-Beograd.

Ema Cepter, usvojena ćerka bračnog para, koji je jedan od najbogatijih u Srbiji, na svom Instagram profilu neretko deli i detalje svog doma u kojem živi, a sudeći po slikama, ona živi u pravoj palati.

Kako su prenosili domaći mediji, vila na Dedinju Filipa i Madlene dobila je ime upravo po njihovoj naslednici, koja im je ulepšala život 2000. godine kada je postala deo njihove porodice.

Cepterova i Madlenina usvojena ćerka Ema je nedavno pokazala deo svoje svakodnevice, a u prvom planu je bila i velelepna vila, a društvo su joj pravili psi.

Podsetimo, Ema je u poslednje vreme često objavljivala provokativne snimke sa dečkom, a jednim videom otišla je korak dalje.


Ema se prvo snimala kako se u prekratkoj haljini izvija na luksuznoj jahti u Monte Karlu, a zatim je počela da se strastveno ljubi sa dečkom i sve to podelila je na svom profilu na Instagramu i mnoge ostavila u čudu što svoju intimu tako prikazuje.

Pozirala bez gaća

Printscreen 

Osim toga, Ema je jednom priliko pozirala u majici na kauču, a primetilo se da se ispod majice ne nazire ništa. U krupnom planu je bila njena naga pozadina, a mnogi su se pitali da li to ona upravo pozira bez gaća?

kurir.rs/blic

This browser does not support the video element.

ema cepter  Instagram/kingzepter