"SAD ĆU ZVANIČNO I JAVNO, DA SVI ZNAJU" Jovana Jeremić progovorila o Ani Radulović, otkrila u kakvim su odnosima

Ana i Jovana se znaju više od deset godima, a Jeremićka joj nikad neće zaboraviti koliko joj je pomogla kad nije imala novca

Jovana Jeremić

U voditeljski tim "Zadruge Elite" priključila se nedavno prelepa i atraktivna voditeljka Ana Radulović, koja je sada potvrdila da se razvodi od supruga pevača Mirčeta Radulovića.

Naime, Ana je nedavno proslavila rođendan, a voditeljka "Pinka" Jovana Jeremić pojavila se tada na rođendanu koleginice i otkeila nepoznate detalje o njihovom odnosu.

Printscreen/Instagram 

- Ana i ja se poznajemo preko 10 godina. Ona mi je pozajmljivala haljine kada ja nisam imala novca. Ona to nikad nikome nije rekla. Evo, ja sad to zvanično i javno to iznosim, da svi znaju. Od tada datira naše prijateljstvo. To je bilo još dok sam radila na "Hepiju". To joj nikad nisam zaboravila. Ne dolazim ja kod bilo koga na rođendan - navela je Jovana.

ATAIMAGES 


Ana potvrdila da se razvodi


- S obzirom na to da sm oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje Ane Radulović za Pink.rs.

kurir.rs/blic

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

Ana Radulović pokazala izvajano telo  instagram/ana.radulovic

Blic preporučuje
Foto: Mitar Mitrović / Ringier
Jovana i Ana

- Ana i ja se poznajemo preko 10 godina. Ona mi je pozajmljivala haljine kada ja nisam imala novca. Ona to nikad nikome nije rekla. Evo, ja sad to zvanično i javno to iznosim, da svi znaju. Od tada datira naše prijateljstvo. To je bilo još dok sam radila na "Hepiju". To joj nikad nisam zaboravila. Ne dolazim ja kod bilo koga na rođendan - navela je Jovana.

Foto: Mitar Mitrović / Ringier
Jovana i Ana

Ana potvrdila da se razvodi

S obzirom da sm oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje Ane Radulović za Pink.rs.