Glumica presvukla četiri venčanice na svom venčanju: Isplivale slike sa tajne ceremonije, sve pršti od luksuza, a ona blista u svim izdanjima

Raskošna ceremonija je održana u maju, nakon čega se par upoutio na medeni mesec, a prve slike pokazuju kako je izgledala ceremonija

COBRA TEAM - SPLASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mili Bobi Braun (20) i Džejk Bon Džovi (22) održali su tajno venčanje u maju, na kome su prisustvovali samo najbliži prijatelji. Nakon toga su se uputili na medeni mesec, a sada su stigle i fotografije sa ceremonije koje su zaludele svet.


Dugo se spekulisalo o tome da li je ceremonije bilo ili ne, ali sada je stigla konačna potvrda.


Četiri venčanice i luksuz


Glumica je nosila zadivljujuću haljinu sa korsetom od čipke, dizajnerke Galije Lahav. Venčanica je bila prilagođena Milinim željama - imala je korset koji je oblikovao glumičinu figuru i suknju pristrasnog kroja prekrivenu francuskom čipkom.

Braun je odabrala da doda i šlep baroknom stilu. Bela haljina bila je uparena sa čipkanim velom koji je bio duži i od šlepa, navodi Ona.rs.


Druga Milina venčanica imala je čipku, rukave, svileni korset sa višeslojnom čipkanom suknjom sa spuštenim strukom. Bio je to vintidž "Valentino" komad iz 1997. godine.

Nakon ove, pojavila se u još dve haljine, što znači da se ukupno prošetala u četiri venčanice. Još jednu belu mini-haljinu od satena "Vivijen Vestvud" je nosila tokom plesa na prijemu, dok je haljina "Oskar De La Renta" sa senzualnim golim leđima nošena dok je mlada sekla tortu.

Mili i Džejk venčali su se u čuvenoj toskanskoj vili Četinale, koja je inače služila i kao lokacija za snimanje scena serije "Succesion".

(Kurir.rs/I.M.)