"TO JE MOJA BEBA, NIJE NAŠA" Trudna Milica nakon javne prevare i Terzinog izlaganja donela odluku, zbog ovoga mu neće biti dobro

Milica Veličković ne prašta ponašanje sada već bivšeg partnera

Printscreen YouTube

Javnost danima unazad ne prestaje da priča o Borislavu Terziću Terzi koji je u "Eliti 8" prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević.

Petar Aleksic, ATAImages, Tv Pink 

Milica se sinoć oglasila na svom TikTok nalogu, gde je istakla da je van sebe zbog Terzinog ponašanja u rijalitiju. Pored toga, ona je rekla da će Borislav moći zakonski da viđa dete, ali da zna da to njega ne zanima.

- Beba će se zvati Barbara, a ne Janja. To je moja beba, nije naša. Ja sam želela da on bude otac deteta šta god bude, ali ovo ponašanje, pa nisam obolela u glavu stvarno. Ako nekom najgore nešto želim, onda je to on. Posle tri dana to da uradi nekome, još da kaže da me nije voleo, a rastali smo se u najvećoj mogućoj ljubavi. Bukvalno ne znam šta da kažem. Svaki mogući čovek da mi je napravio dete, bilo bi mi bolje. Zakonski će moći da viđa dete, neka me tuži, ali njega to ne zanima, kao ni dete. Neće me tužiti - rekla je Milica u lajvu na TikToku.

Printscreen YouTube 

Milica je zatim otkrila i da li se čuje sa Terzinom porodicom.

- Sa njegovim bratom se ne čujem, ne znam što kaže da se čujemo. Meni se porodica njegova ne javlja, iako znam da su svi zgroženi, javlja mi se samo njegova jedna tetka. Ja bih njegovima dala da viđaju dete, ali evo mene niko nije pozvao od njegovih, ništa, ni da vide da li je sve u redu. Ja bih pozvala na njegovom mestu. Očigledno je da sve ide iz njegove kuće - kaže Veličkovićeva i dodaje:

- Terza već na računu ima nulu, tako da je ne mogu da mu ostavim nulu.

Kurir.rs/Informer

 Bonus video

This browser does not support the video element.

STARS EP 397  Kurir TV