"MUŽ MI JE ISKASAPIO CREVA I JETRU" Dragana detaljno o pokušaju ubistva: Ubadao me u hodniku, jedna vrata su bila poluotvorena, a žena mi ih zalupila pred nosom

Kurir Televizija

Dragana K. žrtva je porodičnog nasilja koje se dogodilo 29. jula ispred njenog stana u Beogradu. Suđenje za pokušaj njenog ubistva trebalo bi da počne, ali Dragana nema sredstava da plati advokata za ovaj sudski proces.

Naime, četrdesetdvogodišnji nožem je rasporio stomak i ubo jetru svoje bivše emotivne partnerke. Dok je Dragana krvarila, izvršilac je napustio mesto zločina, a žrtva je sa nezamislivim bolovima skupila snage da se popne do osmog sprata i obavesti policiju o svemu što se dogodilo. Dva dana nakon zločina, počinilac je uhapšen, a Dragana od tog dana čeka pravdu i početak suđenja.

Kurir Televizija 

Novinarka Kurira Slađana Nedeljković obavila je intervju sa Draganom u kojem je saznala detalje ovog zločina:

- Taj dan me je pozvala komšinica da mi kaže da je videla kako je ušao u zgradu i da nije izgledao pribrano. Par minuta posle toga mi je pokucao na vrata, kroz špijunku sam videla da je on, nisam htela da otvorim, samo sam preko vrata rekla da ide jer ću pozvati policiju. Međutim, tražio je da mu dam dokumenta koja su mu ostala, a kada sam to uradila i rekla da nema šta dalje sa njim da pričam, te sam krenula ka ulazu, on me uhvatio za ruku i u tom trenutku sam videla nož, ubo me, ali ja to nisamo setila. Na šestom spratu sam videla poluotvorena vrata i tako krvava sam pokušala tamo da uđem, a vlasnica me je izgurala iz istog, zatvorila mi je vrata ispred nosa. Kada sam bila u ćošku, on je došao sa namerom da me završi i tada me je ubo u jetru. Nakon toga, kada sam došla do svog stana, podigla sam majicu da vidim povrede i videla razoran stomak. Ceo stomak je bio napolju, uzela sam neki peškir, samo sam molila za pomoć i lekara.

U napadu je zadobila teške telesne povrede, a Dragana je u razgovoru sa novinarkom Slađanom Nedeljković otkrila nastavak priče, odnosno šta su joj lekari tada konstantovali, pa je nastavila o istorijatu sa nasilnim bivšim emotivnim partnerom koji joj je i zadao ove povrede:

- Creva su mi bila rasporena, pankreas i jetra. Život mi je bio ugrožen maltene do kraja same operacije i oporavka. Problemi između nas su počeli nakon godinu i po dana zabavljanja kada je on počeo mnogo da pije. Jednom je nešto pokušao sa čekićem, ali mu je pukla drška, pa je uzeo zaleđenu flašu od litar i po i nastavio da me udara, i sada imam posledice od tih batina, trebalo bi da idem na CT skener zato što mi zenice ne reaguju kako treba. Prvo je imao zabranu prilaska, ali on mi je dolazio na vrata, a kada pozoven policiju on ode iz zgrade.

This browser does not support the video element.

Muž joj iskasapio ceo stomak, ovako je Dragana preživela stravičan pokušaj ubistva  Kurir televizija

Za kraj, Dragana se dotakla suđenje, kao i to šta ona očekuje od pravosuđa:

- Ako slušam tužioca, onda bi trebalo da bude do 15 godina kazne jer nije tu samo pokušaj ubistva, već mi je uzeo telefone i novac iz stana, mislim da je to razbojništvo. Advokata nisam angažovala, doduše našla sam ga, ali imam problem da ga platim. Trenutno sam nezaposlena. Uplašena sam za svoj život, verovala sam da nije u stanju da me povredi, toliko sada verujem da bi me ubio da mu se ukaže prilika.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

"PA ŠTA AKO TE BIJE MUŽ, I JA BIJEM SVOJU ŽENU" Sociološkinja pozvala policiju da prijavi nasilje i DOBILA BIZARAN ODGOVOR   Kurir televizija