"IMA SEKIRU! BACI SEKIRU!" POLICIJA "OVNOM" RAZBIJA VRATA STANA U KOM JE OSUMNJIČENI SA VRAČARA! Pogledajte stravičan snimak akcije MUP-a (VIDEO)

MUP Srbije

V. D. (46 ), najpre jednom muškarcu oštrim predmetom naneo povredu oka, a potom svoju komšinicu udario u glavu i zatvorio se u stanu u ulici Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. MUP Srbije sada je objavio video-snimak hapšenja osumnjičenog na kome se čuje kako ga dozivaju i viču: "Ima sekiru! Baci sekiru!"

Na pomenutom video snimku moe se videti kao specijalci u opremi upadaju u stan gde prethodno vrata stana obijaju "ovnom".

This browser does not support the video element.

Sinoćni napad na policajce na intervenciji na Vračaru  Mup Srbije

 Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić sinoć se oglasio povodom drame u centru grada i naveo da je nakon bezuspešnih pokušaja pregovaračkog tima MUP-a da sa njim uspostave komunikaciju, policijski službenici Interventne jedinice 92, koji su pokušali da uđu u stan, su ga, upotrebom službenog oružja, sprečili u nameri da ih povredi.

- Na Vračaru, u Bulevaru kralja Aleksandra, V. D. (46), u hodniku zgrade u kojoj živi, najpre jednom muškarcu oštrim predmetom naneo povredu oka, a potom svoju komšinicu udario u glavu i zatvorio se u stan - naveo je sinoć ministar Dačić.

MUP Srbije  Specijalci upadaju u stan osumnjičenog koji se prethodno zaključao

Inače, napadač V. D. je povređen, a dok su ga prenosili do kola Hitne pomoći, pokušao je da izvuče pištolj policajcu. U pregovorima je učestvovala i majka V. D. ali on nije želeo ni sa njom da sarađuje.