Novi serijal "Zabranjena ljubav" na malim ekranima: Upoznajte Lori i Ilaja, čija je ljubav stavljena na iskušenje zbog verskih razlika

Pred vama su akteri novog TLC serijala koji možete pratiti svake subote u 21 sat, a koji je dostupan i na MAX striming platfomi.

Copyright © 2024 Warner Bros. Discovery, All rights reserved

Da li ljubav zaista može pobediti sve? Četiri para svoje veze stavilli su na probu u novom serijalu„Zabranjena ljubav“ na TLC-u, pokušavajući da se suoče sa međusobnim verskim razlikama u ime ljubavi. Jedan od parova jesu Lori i Ilaj koji su otvorili dušu za PopCulture.com o izazovima koji ih očekuju na ovom putovanju.

Copyright © 2024 Warner Bros. Discovery, All rights reserved 

Tridesetdvogodišnji Ilaj i četiri godine starija Lori prvi put su se upoznali tokom oporavka, započevši prijateljstvo u grupi Anonimnih alkoholičara, koje je s vremenom preraslo u romantičnu vezu. Iako su delili zajednički put ka trezvenosti, njihove verske korene bilo je teško uskladiti, jer je Ilaj ortodoksni Jevrejin, a Lori je odrasla u katoličkoj porodici.

„Kao dete bila sam zaista posvećena katoličkoj veri, a nakon smrti mog oca, jednostavno sam je napustila i pomislila: "Ne znam da li verujem u Isusa ili ne", rekla je Lori za PopCulture.

„Ali tek kad sam se otrgla alkoholu, zaista sam počela da verujem da Bog postoji i da postoji nešto veće od nas. Počela sam često da idem u crkvu... Nisam sigurna da li sam se vratila katolicizmu na taj način, ali sam verovala u nešto. Samo nisam znala šta."

Copyright © 2024 Warner Bros. Discovery, All rights reserved 

Ilaj je priznao da nije spominjao svoju veru kada je prvi put upoznao Lori, jer nije bio siguran koliko je vezan za jevrejsku tradiciju sve dok nisu počeli da se zabavljaju. Lori je postala svesna dubine njegovih verskih uverenja tek kada je trebalo da upozna Ilajevu majku – i kako bi to moglo uticati na njihovu vezu. „Tek tada, zbog njegove majke, pitala sam: "Zašto je još nisam
upoznala", a on mi je odgovorio: "Zato što, znaš, nisi Jevrejka", i tada je počeo naš sukob", prisetila se Lori.

Kako su se Lori i Ilaj zbližavali, nailazili su i na poteškoće u kuhinji, jer Ilaj drži košer načina ishrane, dok je Lori strastvena italijanska kuvarica. „To me povređivalo, jer volim da kuvam,“ podelila je Lori. „Pitala sam ga: "Zašto ne želiš da zajedno lomimo hleb?" To je važno. Ja sam Italijanka."

Ilaj je dodao: „Zato sam je vodio napolje da jedemo. Vodio sam je često."

Na kraju, razlike su postale prevelike i par je nakratko raskinuo, ali su se ubrzo pomirili. Međutim, da bi dali svojoj vezi pravu šansu, Lori je morala da razmisli o konverziji – procesu koji bi zahtevao da se odrekne svoje odeće, promeni frizuru, pohađa časove, polaže testove i pripremi se da potpuno promeni način života.

„To je bila borba" rekla je Lori za PopCulture o putovanju koje će gledaoci moći da prate u serijalu „Zabranjena ljubav“. „Videćete naše uspone i padove... Nije bilo lako. Bilo je bolno za mene. A da li ćemo se zaista preobratiti ili ne, videćete sve to."

Lori je dalje objasnila da ona i Ilaj žele da inspirišu ljude da veruju da mogu postići sve ako se zaista posvete tome, čak i ako to zahteva puno truda. „Ako volite nekoga, prelazak granica ljubavi samo da biste bili sa njim je važan," nastavila je. Ilaj se složio: „Mislim da mnogi parovi odustaju ili od svoje vere ili od ljubavi... Oni jednostavno kažu: "Ma, to neće uspeti. Vidimo se." A onda imaju 45 godina i sami su".

(Kurir.rs/M.F.)

This browser does not support the video element.

Premijera filma Megdan  Kurir