"SVE SAM SNIMIO, TUŽIĆU IH, PRIREDILI SU MI STRES I PONIŽENJE" Drama na aerodromu! Mc Stojan van sebe zbog situacije koja mu se desila: Evo šta se dogodilo

Reper se trenutno nalazi na Kipru, a kako je izjavio na društvenim mrežama nije mogao da se vrati za Beograd zbog lošeg poslovanja kompanije sa kojom je trebao da se vrati u Srbiju.

Printskrin/Instagram, Nemanja Nikolić

Reper MC Stojan doživeo je veliku neprijatnost na aerodromu o čemu je obavestio javnost putem svojih društvenih mreža. Mc Stojan se oglasio na svom Instagramu i objasnio zbog čega mu nije bilo dozvoljeno da se ukrca na let.

Printscreen 

- Letim preko 20 godina i nikada nisam doživeo da me ne puste u avion, jer uglavnom sedi na gejtu i čekam da uđem među zadnjima. Dolazim da uđem u avion i kaže mi gospođa da sam zakasnio, a u stvari su prodali previše karata. Posle kraće rasprave i ubeđivanja, uz stres i poniženje koje su mi priredili na aerodromu u Larnaci su me na kraju pustili u avion. Vrlo lako sam mogao da ne poletim za Beograd, a imam nastup. Sve sam snimio i tužiću kompaniju - napisao je vidno uzrujan reper, a onda dodao:

Printscreen 

- Svaka čast divnim stjuardesama, ali mene ne zanima vaših 600 evra, niti tapkanje i preprodaja karata ispred ulaza u avion. Inače, jednom čoveku je pozlilo ispred mene, pa sam se i ja zadesio tu i zajedno sa ljudima velikog srca, kao i osobljem aviona odmah priskočili u pomoć. Čovek se povratio u život, hvala Bogu na tome i to je danas najbitnije - zaključio je Stojan u svojoj objavi na storiju.

Kurir.rs/ Blic

This browser does not support the video element.

MC Stojan priveden  Instagram/mc_stojan