KOLAPS! KOLONE VOZILA NA GAZELI, HAOS NA AUTO-PUTU: Vozila mile od Novog Beograda do Dušanovca, krkljanac i kod Bubanj potoka zbog 2 udesa! Evo gde su još gužve

Za sada nije poznato kako je došlo do sudara, ali ni da li ima povređenih.

Beta/Miloš Miškov

Dve saobraćajne nezgode, jedna za drugom, dogodile su se ovog popodneva na Bubanj potoku i stvorile gužvu na ovoj deonici. Ogromne gužve su i na auto-putu iz pravca Novog Beograda ka Niš, odnosno čitavih 10 kilometara, od Studentskog grada pa sve do Dušanovca.

Za sada nije poznato kako je došlo do sudara, ali ni da li ima povređenih.

Kolaps i u drugim delovima Beograda

Ipak, usled kiše koja je neprestano padala od jutros, ali i nadolazećeg vikenda kolaps u saobraćaju stvorio se i na Brankovom mostu, Gazeli, Pančevcu, kao i u Ulici kneza Miloša, ali na auto-putu iz pravca Novog Beograda ka Nišu.

Printscreen/Naxi Kamere  Kolona na Gazeli

Praktično, na auto-putu se mili od nivoa Studentskog grada pa sve do skretanja za Dušanovac, što je oko 10 kilometara.

Kako se na kamerama može videti, najveća gužva je na Gazeli gde vozila mile, zatim u Takovskoj, Brankovom.

Na Brankovom mostu gužva je u smeru ka gradu, a kako se vidi na kamerama u gradu saobraćaj se usporeno odvija. Na Novom Beogradu gužve ima i na Bulevaru Mihajla Pupina u smeru ka gradu.

Saobraćaj se takođe, sudeći po kamerama, sporije odvija i na Autokomandi od kružnog toka. Bilo je i gužve na Pančevačkom mostu u pravcu ka gradu, ali je trenutno nema.

(Kurir.rs/Blic)