TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA PEVAČICU KOJA JE SKRIVALA "ŠKALJARCA"! Živela u luksuzu, skoro svakodnevno polugola pozirala ispred objektiva

Pritnscreen/Instagram, MUP Kantona Sarajevo

Bosansko tužilaštvo podnelo predlog sudu da se odredi jednomesečni pritvor atraktivnoj pevačici Vereni Cerovini i Ognjenu Odoviću, koji se terete da su pomogli u skrivanju Ognjenu Orašaninu, visokopozicioniranom pripadniku škaljarskog klana

Prema navodima Avaza.ba, nadleženo tužilaštvo BiH u predmetu organizovanog kriminala visokog nivoa uputilo je nadležnom sudu BiH predlog za određivanje mere pritvora za osumnjičene koji su juče lišeni slobode. 

- Ognjenu Odoviću, rođenom 1979. godine, opština Sokolac, državljaninu BiH i Republike Srbije i Vereni Cerovini, rođenoj 1992. u Sarajevu, državljanki BiH i Republike Srbije, tužilaštvo traži da se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, zatim uticaja na svedoke i ometanja istrage - navodi bosanski portal. 

Instagram Printscreen  Uhapšena pevačica Verena Cerovina

Osumnjičenima se na teret stavlja da su počinili krivično delo Organizovani kriminal u vezi sa krivičnim delom pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela. Pevačici i njenom jataku na teret se stavlja da su pomogli Orašaninu koji je pre mesec dana lišen slobode. Orašanin je, kako smo ranije izvešetavali, bio na međunarodnoj Interpol poternici zbog šverca narkotika. 

Inače, kako smo ranije izveštavali pevačica je veoma aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu ima preko 137 hiljada pratilaca. 

Ako je sudeći po objavama na mreži Verena je ovog leta bila u Crnoj Gori odakle je svojim pratiocima golicala maštu vrelim fotografijama u bikiniju. Pozirala je gotovo svakodnevno u raznim odevnim kombinacijama gde su njeni pratioci sa oduševljenjem komentarisali. Nastupala je u Nemačkoj i Švajcarskoj, a u maju ove godine posetila je i Egipat. Na jednoj od fotografija iz vrele Afrike napisala je: "Da se ja pitam glavni odevni predmet bi bio kupaći, ali se ne pitam." 

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

OBRANČUNIMA KAVČANA I ŠKALJARACA SE NE NAZIRE KRAJ! Bivši funkcioner MUP-a: Počelo je zbog posla, a sada je razlog NEŠTO DRUGO  kurir televizija