NARODNI POSLANIK (46) DIVLJAO BMW-om: Preticao kolonu sa 130 km/h! Napravio 4 gruba prekršaja, pa se pozvao na poslanički imunitet - evo ko je on

Parlament.gov.rs, RINA

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Kragujevcu juče su na državnom putu Topola - Kragujevac zaustavili četrdesetšestogodišnjeg N. M, inače poslanika Narodne skupštine, nakon što je upravljajući vozilom "BMW" izvršio četiri gruba prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije.

On se kretao brzinom od 127,7 kilometara na čas na delu puta gde je brzina ograničena na 50 kilometara na čas, i uz to je dva puta izvršio preticanje putničkih vozila preko neisprekidane uzdužne linije.

Policija je zaustavila vozača ovog automobila nakon što je izvršio preticanje kolone vozila preko isprekidane uzdužne linije.

Nakon što ga je policija zaustavila, on se pozvao na poslanički imunitet, saopštili su iz MUP Srbije.

Kako prenose beogradski mediji, reč je o poslaniku Nenadu Milojičiću iz Smederevske Palanke, članu Narodnog pokreta Srbije, čiji je lider Miroslav Aleksić.

Parlament.gov.rs, RINA 

Uprava saobraćajne policije MUP-a ukazuje da ovakvo grubo kršenje propisa iz oblasti bezbednosti saobraćaja izaziva ozbiljnu zabrinutost, s obzirom na činjenicu da je od početka godine smrtno stradalo 387 osoba, od čega je osmoro dece za samo mesec i po dana.

Ministarstvo unutrašnjih poslova skreće pažnju da je od početka godine povećan broj saobraćajnih nezgoda sa poginulim i povređenim licima. Takođe, naglašavamo da će pripadnici saobraćajne policije, kao i do sada dosledno sprovoditi mere prema učesnicima u saobraćaju koji kršenjem propisa direktno ugrožavaju svoju i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Odnošenje BMW koji je sinoć divljao po Dorćolu  Instagram/moj_beo_grad_