Miodrag Radonjić otkrio sa kojim glumcem bi snimao intimne scene: Ovom odgovoru se niko nije nadao

Popularni Baća se opustio pred kamerama, te odgovara na brojna provokativna pitanja.

Zorana Jevtić

Glumac Miodrag Radonjić poslednjih godina stekao je veliku popularnost, a uloga u "Južnom vetru" ga je vinula u zvezde. Od tada je postao miljenik publike, a projekti se samo nižu.

Kurir Televizija 

Iako je ranije izbegavao da previše govorio o intimnim pitanjima, to više nije slučaj, što posebno raduje njegovu žensku publiku. Popularni Baća se opustio pred kamerama, te odgovara na brojna provokativna pitanja. 

Tako je sada progovorio i o intimnim scenama na setu. Naime, on je otkrio sa kojim glumcem bi se poljubio, a ovakav odgovor niko nije očekivao.

Shutterstock 

"Recimo Šon Pen, on ima iskustva sa tim ulogama, imao bih poverenja", rekao je glumac u emisiji "Ami g šou".

Podsetimo, publika će Radonjića od polovine oktobra imati prilike da gleda u filmu "Prva klasa" gde igra glavnu ulogu. Svi koji su voleli da gledaju kultni film "Nacionalna klasa" Gorana Markovića, sigurno će uživati i u prvencu Aleksandra Miće Popovića "Prva klasa - pun glas" čija je premijera zakazana za 15. oktobar.

Privatna Arhiva  Miodrag Radonjić u filmu Prva klasa

"Ovo je topla ljudska priča koja nosi, kako se meni čini, jednu jaku poruku, gde svako od nas može da postane heroj. Dakle, svi naši junaci u filmu su, na neki način, ljudi koji su praktično svuda oko nas. To nisu junaci sa filmskog platna, već su junaci iz života. Mislim da je to možda najvredniji deo – utisak da svako od nas može da bude junak, da pobedi sebe i da sledi svoje snove" govorio je Miodrag Radonjić o svom novom angažmanu.

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

"ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO" Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...  Kurir TV