"KRIVI SU JER NOSE ČASNO PREZIME" Vučević oštro o napadima na Vučićevu porodicu: Prevario se svako ko misli da pretnjama može oslabiti najjačeg borca za Srbiju

"Nikako i nikada neće moći da ga pobede, opet pozivaju na nasilje i njegovu likvidaciju"

Instagram Printscreen

Premijer Srbije Miloš Vučević reagovao je na etiketiranje porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića kojoj opoziciona struja, po oprobanoj matrici, uporno crta metu na čelu. 

- Đilas i Kokanović juče najavljuju nasilje, a njihovi poslušnici i sledbenici danas na društvenim mrežama crtaju mete na čelu predsednika Vučića i njegove porodice. Za šta su im krivi Anđelko, Andrej i Danilo? Zato što nose časno prezime Vučić? Zato što ne kriju koliko vole svoj narod i svoju Srbiji, i što su hrabri i požrtvovani kao njihov sin, odnosno, brat i otac- naš predsednik Aleksandar Vučić? Osim teških kompleksa koje gore pomenuti imaju zbog Aleksandra Vučića jer nikako i nikada neće moći da ga pobede, oni opet pozivaju na nasilje i njegovu likvidaciju.

- Svejedno je da li to rade lično ili šalju jasne signale pa onda “internet egzekutori” nastupaju, ali nema razlike između njih i mafijaških bosova koji su spremali likvidaciju našeg predsednika. Ja očekujem od nadležnih državnih organa da efikasno otkriju i procesuiraju izvršioce i nalogodavce pretnji na društvenoj mreži TikTok kojima se ugrožava bezbednost predsednika Republike i najbližih članova njegove porodice - istakao je Vučević i dodao:

- A prevario se svako ko je i pomislio da bilo kakvim pretnjama može da oslabi ili ućutka najjačeg borca za Srbiju, našeg predsednika Aleksandra Vučića! Taj film neće gledati!

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Milos Vučević  Video plus