SIVIĆ PRED NAPREDAK: Naša prednost nalet i njihovo moranje

Trener fudbalera Novog Pazara oprezan pred naredni meč.

Starsport/Peđa Milosavljević

Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je da je predstojeća utakmica protiv Napretka u Kruševcu, u 11. kolu Super lige Srbije, prilika za njegovu ekipu da zaokruži lepe stvari i potvrdi dobru formu.

"U slučaju neuspeha, pobeda nad Vojvodinom u Novom Sadu (1:0) izgubila bi na značaju. Dočekani smo od navijača, što nam je dalo dodatnu snagu. Momci koji su nedavno došli u Pazar videli su koliko se ovde voli fudbal. To nema nigde. Imamo obavezu prema njima i prema svima nama da napravimo novi rezultat", rekao je Sivić na konferenciji za novinare.

Napredak i Novi Pazar igraju u nedelju od 14.00 na Stadionu Mladosti.

"Napredak ima odličan tim. Mi, ipak, idemo tamo sa mnogo samopouzdanja. Znamo da će da bude teško, ali probaćemo da poentiramo. Naša prednost su nalet u kojem smo i njihovo moranje. Mislim da ćemo da budemo dovoljno pametni da to iskoristimo", ocenio je Sivić.

Štoper Novog Pazara Ognjen Mršić naveo je da je trenutak da njegov tim pokaže da ništa nije slučajno.

"Želimo da poentiramo treći put zaredom. Bio sam u Kruševcu četiri godine, znam kako razmišljaju. Sigurno da duel s nama vide kao priliku za spas, ali mi se pitamo i sve je u našim rukama. Što se tiče dočeka navijača posle Vojvodine, od toga nema ništa lepše jer se fudbal igra zbog njih. Tako nešto nemaju svi klubovi u Srbiji", kazao je Mršić.

Novi Pazar je sedmi na tabeli sa 14 bodova, dok je Napredak na 13. mestu i ima devet bodova.

(Beta)