SADA JE SVE JASNO! Isplivale prepiske Terzine tetke i ostavljene Milice, o jednoj rečenici će brujati nacija

Meni se povraća iskreno od svega ovog i iskreno j*be mi se za sve, ja imam svoj stav i ja ovo podržati nikad neću, a veruj mi nisam jedina od familije. Svi su šokirani

Printscreen, Petar Aleksić

. Ekipa jednog portala došla je u posed prepiski Milice i Terzine tetke, koje potvrđuju Miličinu stranu priču da od nje ima podršku, kao i da je u šoku zbog Terzine javne preljube sa Sofijom.

- Samo ti i misliš od cele porodice - napisala je Milica.

- Meni se povraća iskreno od svega ovog i iskreno j*be mi se za sve, ja imam svoj stav i ja ovo podržati nikad neću, a veruj mi nisam jedina od familije. Svi su šokirani - napisala je Milici Terzina tetka, a onda je usledilo raskrinkavanje Terzinih laži iznetih sinoć u Eliti - da njegova porodica nije podržala njihovu vezu.

Printscreen YouTube/Pravo lice estrade 

- Ma on koji priča da mene familija nije podržala i ostalo. Mi čekamo dete, ovo je odvratno, ne treba žvaku da dobije za rođendan. Šta misli da će otac ovo da mu podrži - napisala je Milica.

- Laže, šta sam mu ja? Tetka! Svi su imali samo reči hvale za tebe kad su te upoznali. I moje sestre Jeka i Milena - poručila je tetka.

- Ma naši odnosi su bili loši dok smo bili tamo debili, kad smo izašli bilo je sve ok i sam je pričao da me obožavaju. Ovo što je uradio i naštetio ovom detetu je bruka i sramota, a koliko je plakao za mnom i sve, baš me zanima šta će mu poslati za rođendan - odgovorila je Milica, a onda je tetka do kraja raskrinkala Terzu i njegove laži:

- Ja neću ništa, ajde bre raspadao se na ulasku moja Milice, moja Comara, rekao mi dan pre karantina sve će biti u redu.

Kurir / Pink

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Trenutak nesreće autobus policijski auto   Mup Srbije