OVO JE ŽENA KOJA JE DŽIPOM BLOKIRALA SAOBRAĆAJ NA VRAČARU Doktorka napravila haos, pa doviknula "Je l' znate vi ko sam ja", udata za ovog poznatog sportistu

printscreen Instagram/Moj Beograd

Na društvenim mrežama se pojavio snimak nepropisnog parkiranja na Vračaru, usled čega je saobraćaj bio blokiran na nekoliko sati, dok je danas saopšteno da je podneta prekršajna prijava protiv tridesetsedmogodišnje žene — koja je sada na istim mrežama identifikovana kao Tanja Radenkov Medenica, doktorka plastične hirurgije i vlasnica privatne klinike, prema pisanju portala "Republika".

Podsećamo, policijski službenici su 1. oktobra ove godine, odmah po prijavi da je u Golsvordijevoj ulici automobil marke "BMW X5" nepropisno parkiran i da ometa odvijanje saobraćaja i kretanje pešaka, izašli na lice mesta i pomerili vozilo sa kolovoza, a protiv vozača sačinili prekršajni nalog po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

- Molim vas da objavite, žena je parkirala auto na sred Golsvordijeve i otišla na sat vremena, ulica je blokirana kao i veći deo Bulevara u zastoju. I da ljudi znaju da je kolaps u ovom delu grada, žena invalid ne moze da prođe, 4 busa stoje i ko zna koliko automobila - navedeno je bilo ispod podeljenog videa, koji je objavila Instagram stranica "moj_beo_grad_".

"Je l' znate vi ko sam ja?"

Kako navodi portal "Republika", a kako se piše po društvenim mrežama, posle sat vremena je izašla žena iz obližnje zgrade i besno dobacila: "Je l' znate vi ko sam ja" i "Boli me p****", sela u automobil i odvezla se. 

Na društvenim mrežama se pojavila informacija da je bahata Beograđanka zapravo Tanja Radenkov Medenica, specijalizant plastične estetske i rekonstruktivne hirurgije i vlasnica privatne klinike, poznata po potpuno izmenjenom fizičkom izgledu i saradnji sa starletama.

dr_tanja_eterna 

dr_tanja_eterna 

Inače, Tanja Radenkov Medenica je poznata široj javnosti i to po skandalima. Ona je uradila reklamu za kliniku sa starletom Anom Korać, gde Koraćeva glumi devojku zavisnu od plastičnih operacija, a doktorka je podržava u tome i plus joj dodaje šta bi još mogla da promeni na sebi. Radenkov Medenica je često na meti kritika zbog svojih plastičnih operacija, dok je i svoju kliniku reklamirala bilbordima sa porukama: "Na korak do savršenstva". 

Tanja je takođe udata za našeg poznatog bivšeg rukometaša Crvene zvezde, Miloša Medenicu, koji je uhapšen pre dve godine na beogradskom aerodromu zbog droge, kada mu je pronađeno osam grama heroina. Medenica je u tom trenutku obavljao funkciju direktora Klinike za lečenje bolesti zavisnosti.

Printscreen 

Takođe, on je i 2014. bio pozitivan na doping testu, posle utakmice trećeg kola Superlige. Miloš Medenica i Tanja Radenkov su se 2020. godine, prema pisanju medija, venčali.

Kurir.rs/Republika