Od 9. oktobra stiže nam retrogradni Jupiter u Blizancima: Dolazi period preispitivanja, neke veze će biti prekinute zauvek

Ova promena nam nudi priliku da redefinišemo svoj odnos sa svojim verovanjima, našim umovima i našim ideologijama

Shutterstock

Devetog oktobra Jupiter postaje retrogradan označavajući početak perioda preorijentacije i refleksije. Jupiter će biti u retrogradnom kretanju do 4. februara 2025. godine. Ova promena nam nudi priliku da redefinišemo svoj odnos sa svojim verovanjima, našim umovima i našim ideologijama. To nas motiviše da razmišljamo o tome kako tražimo smisao i istinu i da preispitamo šta za nas znači autentičnost.

Profimedia 

Jupiterova promena kretanja je posebno relevantna za ljude rođene sa ličnim položajem oko 21º promenljivih znakova (Blizanci, Devica, Strelac i Ribe). Ovaj tranzit će im ponuditi priliku da se usklade sa svojom istinom, redefinišu svoja uverenja i preispitaju svoj pristup učenju, komunikaciji i razumevanju svojih iskustava.

Jupiter je najveća planeta u Sunčevom sistemu i dobila je ime po kralju bogova. Povezan sa obiljem, ekspanzijom i rastom, Jupiter je poznat u astrologiji po svojoj blagotvornoj, ekspanzivnoj energiji, a naziva se i Velikim dobročiniteljem ili Gospodarom obilja.

Facebook/screenshot 

Tradicionalni vladar i Strelca i Riba, Jupiter je u korelaciji sa arhetipom tragača i ima veze sa impulsom da se traži smisao i istina. Ova planeta je povezana sa deduktivnim učenjem, desnim razmišljanjem i visokim obrazovanjem, kao i sa našim sistemom verovanja i životnom filozofijom. Jupiter je snažno povezan sa energijama autentičnosti i spontanosti i sa našom željom da istražimo svet, proširimo svoju svest i otkrijemo kulture i tradicije različite od naših.

Retrogradni Jupiter je prilika da privremeno zaustavimo našu potragu i provedemo neko vreme razmišljajući o tome šta tražimo, zašto i kako.

Shutterstock 

Jupiter u Blizancima nam nudi mogućnosti da prepoznamo validnost višestrukih gledišta i poboljšamo našu sposobnost da se krećemo kroz paradoks i dualnost. Ova kombinacija energija naglašava važnost otvorenosti za različite perspektive i poboljšava našu sposobnost da integrišemo naizgled kontradiktorne informacije.

(Kurir.rs/Superzena/M.J)

This browser does not support the video element.

"ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI  Kurir televizija