KREDITNI REJTING KLJUČNI POKAZATELJ ZA INVESTITORE DA JE SRBIJA SIGURNO MESTO ZA ULAGANJE! Vučević: Očekujemo još brži ekonomski rast i veću zaposlenost

Srbija prvi put dobila investicioni rejting!

screenshot prva tv

Premijer Miloš Vučević istakao je da je kreditni rejting koji je Srbija prvi put dobila najjači signal za nove direktne investicije i čestitao svim građanima.

"Srbija prvi put dobila investicioni rejting! Ova fantastična vest je dokaz odgovorne ekonomske politike koju već 12 godina vodimo Aleksandar Vučić, Vlada Srbije i Srpska napredna stranka, rezultat našeg rada i garant još boljih rezultata u budućnosti. Kreditni rejting je ključni pokazatelj za investitore da je Srbija sigurno mesto za ulaganje. To je najjači signal za nove direktne investicije, za nove fabrike ili portfolio investicije, ali i šansa za povoljnije uslove finansiranja kako države, tako i domaćih preduzeća i samih građana. Očekujemo još brži ekonomski rast i veću zaposlenost. Čestitam građanima Srbije! Ovo je uspeh svih nas", napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.