EVO ŠTA RADI ANA RADULOVIĆ NAKON HAOSA POSLE RAZVODA! Provocira na mrežama, poručila samo ovo: "Kad mi je bio potreban heroj..."

Uvukla se u minijaturnu haljinu .

Instagram

Voditeljka Ana Radulović je u procesu razvoda nikad hrabrija, a to je pokazala jednom objavom na Instagramu kojom je sve iznenadila.

Javnost je zatekla vest da se voditeljka "Elite" razvodi od svog supruga Mirčeta Radulovića i to posle 11 godina zajedničkog života. Kako su u saopštenju naveli razlog nije treća osoba, već je to njihova zajednička odluka. Kako biva kod svih, proces razvoda je izuzetno težak period na čiju god je on inicijativu, međutim Ana pokušava da iz svega toga izađe jača i hrabrija.

Printscreen/Instagram 

To je pokazala i svojom skorašnjom objavom na Instagramu okačivši fotografiju gde pozira u haljinici sa motivom karaktera superžene.

Printscreen Instagam 

- Kada mi je bio potreban heroj, ja sam to i postala - napisala je atraktivna voditeljka pozirajući u mikro haljinici pored ogledala.

Ana potvrdila da se razvodi

ATAIMAGES 


- S obzirom da sm oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje Ane Radulović za Pink.rs.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena  Kurir televizija