Paf Dedi upozorio Džastina Bibera da ne iznosi detalje: Isplivao jezivi snimak koji otkriva mračnu stranu misterioznog odnosa (VIDEO)

Reper se osvrnuo na šoubiznis i muzičku industriju, prokomentarisavši kako je ona "snažna porodica" i da svi uključujući i njega imaju želju da "njegove ruke zaštite" Bibera jer je on "fina osoba".

Printscreen YouTube

Paf Dedi je upozorio Džastina Bibera da ne govori o detaljima njihovog druženja tokom jednog intervjua, navodi se u novoj objavi Džimija Kimela.

Reper poznatiji javnosti kao Paf Didi, pojavio se sa tinejdž zvezdom u emisiji 2011. godine, kada je Biber imao svega 16 godina. Tada su razgovarali o svojoj bliskoj vezi, otkrivši zanimljive detalje voditelju Džimiju Kimelu. Kimel je tada bio potpuno zbunjen i pokušavao je da izvuče neku informaciju od njih.

- Šta je sa vama, momci? Da li vas dvojica radite zajedno - pitao ih je voditelj u jednom snimku koji je postao ponovo viralan na društvenim mrežama.

- Ne. Sprijateljili smo se na vrlo čudan način... Za mnoge od nas on je moj mlađi brat. On se ne plaši da me pozove i pita za savet - rekao je bivši izvršni direktor Bad Boys Records-a.

Reper se osvrnuo na šoubiznis i muzičku industriju, prokomentarisavši kako je ona "snažna porodica" i da svi uključujući i njega imaju želju da "njegove ruke zaštite" Bibera jer je on "fina osoba".

Foxy Brown / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Pored njegovog talenta on je jedan od najboljih klinaca koje ste ikada upoznali - nadovezao se reper, a prenosi Njuz.

Biber se Didiju na divnim rečima i podršci, dok je njihov razgovor publika ispratila gromoglasnim aplauzom, a voditelj Kimel (56) je dao predlog Džastinovom starijem kolegi da bi on mogao mladom pevaču da kupi auto kao što je to učinio svom sinu.

- Dao mi je Lamborgini - samo ga još nemam - dodao je Biber, dok je reper iznervirano pogledao u stranu.

- Imao je moj Lamborgini dan ili dva. Imao je i pristup kući - otkrio je Kombs aludirajući na njihovo zajedničko druženje kada su proveli zajedno 48 sati. Mladi pevač je to tada objavio na Jutjubu, prenosi Telegraf.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Džastin Biber zdravstveni problem   instagram/justinbieber