"OPTUŽILA ME JE DA SAM MANIJAK, NAPALA ME JE NAKON RASKIDA!" Baka Prase izneo šok detalje nakon ljubavnog brodoloma sa Anjom Bla!

Kako je istakao, nakon raskida ga je napala pevačica Ema Radujko, te je podelio delove prepiske sa njom

Printscreen/Youtube

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase raskinuo je vezu sa influenserkom Anjom Bla, a od tada ne prestaju da javno iznose uvrede i pretnje.

Jutjuber je odlučio da otvoreno progovori o njihovom raskidu i iznese u javnost detalje odnosa sa bivšom partnerkom i to u svojim uključenjima uživo i time sve šokirao.

Antonio Ahel/ATAImages 

Kako je istakao, nakon raskida ga je napala pevačica Ema Radujko, te je podelio delove prepiske sa njom.

- Imam strašnu priču, možda je i ispričam jednog dana. Mene je Ema Radujko napala nakon raskida sa Anjom. Rekla mi je: "Šta ti ovo radiš?" Javila mi se u četu i isprozivala me je, a ja sam je pitao što je brani ako je Anja ne podnosi - rekao je Bogdan.

Damir Dervišagić 

On je naveo i da ga je Radujko nazvala "manijakom", ali nije želeo previše da otkriva detalja.

- Optužila me je da sam manijak. Majke mi, ja samo želim da se odbranim da kažem da nisam manijak, sve je bilo saglasno, svi su bili obavešteni, sve je bilo korektno, samo to želim da kažem. Optužila me je u privatnoj prepisci - ispričao je jutjuber.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

"POLA STVARI SA SVOJE SVADBE SE NE SEĆAM" Tamara Milutinović iznela nove detalje sa venčanja, pa rekla ko je za nju KOLEGA BROJ 1   kurir televizija