"UZELA SAM KREDIT 300.000 FRANAKA, ŠVAJCARAC JE VARIRAO" Goga Sekulić jedva otplatila sve dugove, godinama se borila, ovo ju je spasilo!

ATA images

Iako zarađuju daleko više od većine, pevači dosta ulažu u nove projekte. U pitanju su desetine hiljada evra, te estradni umetnici neretko pozajmljuju novac i dižu kredite kako bi uspeli da ispinansiraju singlove, spotove i albume.

Zbog toga su neki od njih ušli u ogroman minus i nisu znali kako da isplate dugove koji daleko prevašuju njihove mogućnosti.

Promo 

Jedna od njih je i pevačica Goga Sekulić je zbog albuma podigla kredit od čak 300.000 franaka.

Printskrin/Instagram 

 - Za drugi album sam podigla album i do pre par godina sam otplaćivala, 300 hiljada franaka, švajcarac je varirao. Taj album se isplatio, a desilo mi se da snimim album i to bude promašaj. Dešavalo mi se da odem kod Marine Tucaković ili kod Kobca i da im kažem da li mogu u delovima da otplatim ili dam kaparu i nikada nismo imali problem. Oni znaju da sam korektna - ispričala je Goga jednom prilikom za "Novu".

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Goga Sekulić za Kurir o jučerašnjoj nezgodi, povredama, kolegama koje su joj se javile da joj pruže podršku  Kurir televizija