Dečko najlepše glumice na svetu uhvaćen sa drugom: Reper uslikan u noćnom provodu sa misterioznom plavušom, a od Megan Foks ni traga ni glasa

Vešti paparaci su ih uslikali kako izlaze iz crnog luksuznog automobila Rols Rojs

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kontroverzni reperMašin Gan Keli (34) izašao je u noćni klub u Kaliforniji sa nepoznatom ženom, a njega devojka američka glumica Megan Foks (38) nije bila tamo. Muzičar i tajanstvena devojka su diskretno napustili kalifornijski restoran "Delilah" 40 minuta posle ponoći, a zatim su viđeni kako pristižu u The One Hotel.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vešti paparaci su ih tu uslikali kako izlaze iz crnog luksuznog automobila Rols Rojs.

Reperov lični vozač je pomogao plavuši dok je izlazila sa zadnjeg sedišta pored njega. Ovo pojavljivanje repera je odmah pokrenulo spekulacije u vezi odsustva Megan Foks.

Svi se sada pitaju gde je jedna od najlepših žena sveta i šta se dešava sa njihovom vezom.

Istina je da je odnos Mašina Gan Kelija i Megan Foks poslednjih meseci bio veoma turbulentan. U martu ove godine Megan Foks je potvrdila da je raskinula veridbu sa reperom posle višemesečnih nagađanja.

B4859 / Avalon / Profimedia 

U maju se zatim proširila priča da su ponovo zajedno. Tada su snimljeni na predstavljanju kupaćih kostima Sports Illustrated-a, kada su odvojeno bili na crvenom tepihu ali su fotografi ipak uhvatili njihovu slatku interakciju između, prema fotografijama People.

TMZ je zatim objavio slike para kako se drže za ruke dok su šetali ulicom Menhetna.

Šta se dešava sada? Da li je reper dao glumici još jedan razlog za raskid ili više nisu zajedno ili Keli švrlja sa strane. Kako će sve ispasti i šta je istina, ostaje da se vidi.

(Kurir.rs/Žena/M.F.)

This browser does not support the video element.

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA  Kurir televizija